FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu, dezamăgit de transferul lui Chipciu la CFR Cluj: „L-am fi vrut coechipier, dar nu mă surprinde că a ales să meargă acolo”

Articol de , - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 14:57

FCSB - FC BASEL 0-1 // FCSB nu și-a arătat prea mult colții în primul amical din 2020, roș-albaștrii ieșind învinși din amicalul cu FC Basel, scor 0-1. Elvețienii au dat lovitura în final, duoă un moment de neatenție al echipei lui Bogdan Vintilă.  

După meci, Dragoș Nedelcu a analizat partida, dar a vorbit și despre mutarea ex-stelistului Alexandru Chipciu (30 de ani) la rivala CFR Cluj și șansele FCSB-ului la titlu. 

...Dragoș Nedelcu, despre transferul lui Chipciu în „Gruia”: „Nu mă surprinde că Alex Chipciu merge la CFR. Fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru familia lui. Îl felicit că a făcut acest pas. Sper să îl învingem în primul meci. L-aș fi vrut coechipier, e un jucător cu reale calități”

...Dragoș Nedelcu, despre lupta la campionat: „Consider că avem toate șansele să luăm campionatul. Trebuie să muncim, să progresăm. Vom întâlni echipe puternice în play-off, CFR sigur se va întări. Noi vrem să luăm eventul”.

...Dragoș Nedelcu, despre posibila plecare a lui Gnohere în Egipt: „Dacă «Bizonul» nu va primi o ofertă bună, îl așteptăm alături de noi. Era ok să vină cu noi în cantonament, dar probabil are niște decizii de luat”. 

MM a blocat transferul

Deși Gigi Becali anunțase că îl așteaptă pe Alex Chipciu la FCSB, MM Stoica l-a convins să renunțe la idee.

Eu vorbesc săptămânal cu Alex Chipciu. Nu se pune problema să vină la FCSB! Gigi a zis că-l așteaptă cu brațele deschise, ca toată lumea de aici. E copilul nostru, e stelist pur sânge. De numele lui se leagă mari performanțe, dar nu va reveni. I-am recomandat să continue să joace în străinătate. Are patru copii, o familie numeroasă de intreținut”, spunea MM în urmă cu o lună.

VIDEO // Imagini din partida celor de la FCSB cu Basel

+18 FOTO

Vezi și: 

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu avertizează după eroarea în lanț a colegilor: „Astfel de gafe ne pot costa titlul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (17)
elgabri
elgabri  •  16 Ianuarie 2020, 19:29

Chipciu e baiat serios si a alea o echipa serioasa !!

sexilian
sexilian  •  16 Ianuarie 2020, 18:56
Postat de Danut Ognean pe 16 Ianuarie 2020, 16:44

ha ha ha meme sabotorul

mm vine cumva dela mumie,ca aduce.....

romeverest
romeverest  •  16 Ianuarie 2020, 16:21

Urmeaza declaratia pipereanului !! Cu siguranta va declara ca nu avea nevoie de Chipciu pentru ca nu ar fi jucat in primul 11 pentru ca el are jucatori exceptionali, de zeci de mil. de euro, iar Chipciu nu ar fi putut inlocui pe niciunul !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează