FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Nelu Varga cere suspendarea lui Florinel Coman pentru meciul cu CFR Cluj: „Vreau să trag un semnal de alarmă”

Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan
Florinel Coman // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2023 12:34 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 14:25

Patronul lui CFR Cluj, Ioan Varga, consideră că Florinel Coman trebuie să primească o suspendare mai mare după ce a forțat al doilea „galben” în finalul meciului pierdut de FCSB în fața Oțelului (0-2).

Crește presiunea asupra Comisiei de Disciplină în cazul „Florinel Coman”. Atacantul FCSB-ului a forțat primirea unui al doilea cartonaș galben în prelungirile partidei cu Oțelul Galați (0-2) și l-a încasat.

Varga și-a pierdut răbdarea! Ultimatum pentru jucători și Mandorlini: „Dacă nu câștigăm următoarele 4 meciuri, va fi revoluție la CFR Cluj!”
CFR CLUJ
Varga și-a pierdut răbdarea! Ultimatum pentru jucători și Mandorlini: „Dacă nu câștigăm următoarele 4 meciuri, va fi revoluție la CFR Cluj!”

Eliminat de arbitrul Marcel Bârsan, Florinel ar urma să profite de meciul din Cupă cu FCU Craiova, (7 decembrie), pentru a efectua etapa de suspendare și a reveni apoi pe teren, la derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, în campionat.

Neluțu Varga susține că Florinel Coman a apelat „la o șmecherie”

Însă patronul clujenilor, Neluțu Varga, este de părere că a făcut „o șmecherie și trebuie penalizată”. El cere Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) să se autosesizeze.

„Vreau să trag un semnal de alarmă privind «cazul Florinel Coman». Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului”, a comentat Varga, potrivit fanatik. ro.

Omul de afaceri consideră că „nu este normal ce a făcut Florinel Coman pe finalul partidei cu Oțelul Galați. În mod normal, da, dacă ar fi pe corectitudine, nu ar trebui să joace împotriva CFR-ului, în derby-ul pe care îl avem la Cluj, o partidă foarte importantă.

Bineînțeles, Florinel Coman este un jucător foarte important, dar și dacă nu ar fi fost Florinel Coman și ar fi fost orice alt fotbalist, tot aș fi semnalat această problemă. Florinel Coman a făcut o șmecherie. Da, știm cu toții asta… În acel meci, a făcut o șmecherie care în mod normal ar trebui penalizată de regulamente”.

Marius Avram crede că totul depinde de raportul arbitrului Marcel Bârsan

Fostul arbitru FIFA Marius Avram crede că șeptarul FCSB-ului poate primi o suspendare mai mare, mai ales că l-a și jignit pe arbitrul Marcel Bârsan, dar susține că totul depinde de raportul acestuia.

„Dacă Bârsan a scris în raportul de joc că Florinel Coman a luat intenționat acest al doilea galben, Comisia de Disciplină e obligată să-l suspende două etape. Raportul a fost întocmit imediat după meci, în cabină, în prezența celui de la LPF.

O astfel de atitudine nu trebuie acceptată pentru că-ți pierzi respectul ca arbitru în fața jucătorilor. Pentru injurii la adresa unui oficial se acordă roșu direct. E clar, se vede și pe cameră”, a punctat Avram.

Dacă Florinel ar fi rămas doar cu primul „galben” luat cu Oțelul, el ar fi fost suspendat o etapă, pentru cumul de avertismente (4), dar ar fi trebuit s-o efectueze obligatoriu în campionat, conform regulamentului. Ceea ce ar fi coincis cu absența sa în derby-ul cu CFR. 

VIDEO Gigi Becali îl laudă din nou pe Florinel Coman: „Nu are cu cine să joace”

Mai puteți citi:

Clauza lui Horațiu Moldovan nu e pentru toată lumea! În ce condiții poate pleca de la Rapid

Farul a pus ochii pe acest jucător după ce l-a vândut pe Enes Sali: „Avem mare nevoie de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
istet10
istet10  •  05 Decembrie 2023, 19:51
Postat de magic4ever pe 05 Decembrie 2023, 14:34

Coman suspendat 2 etape! Ramoa a fost suspendat 2 etape cand a cautat intentiontat al 2 lea galben intr-un meci ca sa joace apoi un meci mai dificil...regulamentul spune ca daca cauta sa primeasca intentionat al 2 lea galben pt ca are deja cartonase si nu vrea sa lipseasca peste 2 etape,trebuie suspendat 2 etape!

Precizeaza la ce articol spune asta?

istet10
istet10  •  05 Decembrie 2023, 19:50
Postat de lefter_popescu pe 05 Decembrie 2023, 14:44

Amice, asta e cusurul tău...încurajezi trișorii și ***. Nu trebuie nimic schimbat în regulament pt ca " bijuteria" lui Gigi Valiza l-a înjurat pe central , și trebuia eliminat cu " rosu" direct și penalizat de la 3 etape în sus. Au văzut cei care au urmărit meciul la tv ce a făcut Coman, iar Comisia trebuie sa-l penalizeze pt comportamentul sau. Dacă nu juca la fcsbei cu siguranță centralul l-ar fi eliminat pt ca a fost înjurat *** din apropierea Brăilei natale. L-a făcut de ras pe cel mai citit scriitor roman în Europa. Este vorba despre Panait Istrati.

Ba, tu intelegi ce citesti? Vorbeam de obtinerea celui de al doilea galben. Ca nu i-a dat rosu pt injuraturi e alta treaba. Pesemne ca-i place aluia sa fie insultat.

turbozero
turbozero  •  05 Decembrie 2023, 16:22

hahaha grupul de la cluj se teme de floricel coman!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează