FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Încep transferurile la FCSB! Becali a făcut două oferte oficiale » 200.000 de euro pentru un fotbalist din play-off

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a vorbit serios, chiar îl vrea pe stoperul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj
Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a vorbit serios, chiar îl vrea pe stoperul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj

Articol de - Publicat duminica, 30 mai 2021 18:36 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 18:49

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a vorbit serios, chiar îl vrea pe stoperul slovac de la Sepsi, Branislav Ninaj (27), și le-a transmis covăsnenilor o propunere oficială.

FCSB a pornit recrutarea unor fundași centrali pentru stagiunea următoare după criteriul nou pe care l-a stabilit patronul: jucătorii trebuie să fie cât mai înalți posibil, ca să câștige toate duelurile aeriene. Becali e convins că stoperii folosiți în sezonul acesta nu au fost îndeajuns de înalți și acesta ar fi motivul pentru care echipa lui nu a câștigat titlul.

FCSB. Gigi Becali, ofertă pentru Branislav Ninaj

Un „Gulliver” care îi place lui Gigi e Branislav Ninaj, 27 de ani, de la Sepsi. Proprietarul FCSB-ului anunțase deja că-l dorește pe slovac și a trimis o ofertă oficială către clubul din Covasna: 200.000 de euro e dispus Becali să achite pentru achiziționarea lui Ninaj.

Slovacul a ajuns la Sfântu Gheorghe în iarnă și a jucat în 16 meciuri pentru formația lui Leo Grozavu, dintre care 12 au fost disputate ca titular. E suficient de înalt încât să fie interesant pentru FCSB, măsoară 1,91 m și a mai etalat și alte calități în partidele în care a apărut. 

Surprinzător de tehnic pentru un fotbalist înalt și masiv, Ninaj a mai fost utilizat și ca mijlocaș defensiv, inclusiv într-un joc cu FCSB. A adunat și trei selecții în naționala Slovaciei.

Sepsi l-a adus de la Fortuna Sittard. Înainte să ajungă în Olanda, Branislav a schimbat mai multe echipe: Petrzalka, Slovan Bratislava, Lokeren, Osmanlispor, Zilina.

Încep transferurile la FCSB! Becali a făcut două oferte oficiale » 200.000 de euro pentru un fotbalist din play-off
Branislav Ninaj

FCSB. Becali așteaptă un răspuns și de la Alexandru Crețu

Becali speră să-i ia pe Ninaj și pe Alexandru Crețu. Românul măsoară 1,89 m, cu un centimetru sub nivelul pe care îl fixase Gigi drept etalon. Și Crețu a primit o propunere clară, cu 15.000 de euro lunar, 100.000 de euro la semnarea contractului și alte bonusuri condiționate de clasarea echipei în Liga 1 și de rezultatele ei din preliminariile cupelor europene. 

Ca să capete și el o ofertă de la FCSB, Ninaj are nevoie ca Sepsi să accepte întâi cei 200.000 de euro pentru transfer.

S-au împuținat banii la FCSB

Oferta de 200.000 de euro pentru Ninaj nu e una „ca pe vremuri”, când Becali achita milioane de euro pentru jucători din campionatul românesc. Au scăzut, în general, valorile tranzacțiilor din Liga 1. 

CS Universitatea Craiova l-a achiziționat pe Lazar, de la Astra, și a plătit 200.000 de euro. Clubul lui Rotaru l-a ofertat și pe Valentin Gheorghe, de la Astra, în schimbul căruia a propus tot 200.000 de euro.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Marius Şumudică a refuzat oferta lui Gigi Becali de a venit la FCSB, iar acum râde de Dinu Todoran, cel ales în locul lui: „Am înţeles că a fost pe la Slarina, ceva de genul ăsta”

FCSB a făcut „eventul” » Tănase și Moruțan au spart tiparele într-un sezon eșuat pentru echipa lui Becali

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (24)
csaba
csaba  •  31 Mai 2021, 14:29

Pentru 10 lei în plus nu m-aș duce la incultul de becali pentru nimic în lume, dar mai sunt și unii care pot fi păcăliți !

dodo001
dodo001  •  30 Mai 2021, 23:00

Gigi e tare isteț dacă nu ar fi smecher. Oferă 200.000 și ii pune clauza 20 de milioane.

s_lv_o.
s_lv_o.  •  30 Mai 2021, 22:16
Postat de adriann_ pe 30 Mai 2021, 19:09

Ciobanul se lauda ca ar fi luat banii pe Man dar face oferte penibile ca asta samd. Ceva nu iese la socoteala :)))

"samd samd". Iti place expresia asta, o folosesti de pe toate conturile. Sa vedem, oare care anti cioban mai foloseste 'samd'? Ooopss.. :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează