FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a ieșit la atac după ce a citit interviul de pe GSP.RO cu Bogdan Andone: „Am început să râd! Se credea antrenor când l-am adus”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 19:14

Bogdan Andone (44 de ani) a povestit pentru GSP.RO totul despre colaborarea cu Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a ieșit rapid la atac. 

Citește AICI interviul complet acordat de Bogdan Andone pentru GSP

În stilul caracteristic, Gigi Becali a criticat decizia tehnicianului de a ieși în presă și a dezvălui lucruri din interiorul clubului. 

„Nu mă interesează pe mine ce spune Bogdan Andone. Păi ce, Bogdan Andone a fost antrenor la FCSB? El a fost… nu ştiu, un fel de interimar, un secund. Avea contract de secund. L-am pus pe el pentru că nu aveam pe cine să pun. Cât a stat? O lună, o lună şi jumătate la echipă. 

Se apucă el să vorbească de echipă după ce a plecat. Credeam că e băiat de caracter, dar probabil când l-am pus la FCSB se credea antrenor. Când am citit am şi început să râd, dar mi-a lăsat un gust amar. Ce treabă mai ai tu cu echipa după ce ai plecat? Probabil că i-am rănit ego-ul, că s-a crezut antrenor, săracu'”, a spus Becali, potrivit Fanatik

7 meciuria stat Bogdan Andone pe banca tehnică a FCSB-ului

REZULTATELE OBȚINUTE DE ANDONE LA FCSB: 

  • FCSB - Milsami 2-0
  • FCSB - Hermannstadt 4-3
  • Milsami - FCSB 1-2
  • Sepsi - FCSB 0-0
  • Alashkert - FCSB 0-3
  • FCSB - FC Botoșani 0-2
  • FCSB- Alashkert 2-3

VEZI ȘI:

FCSB // Sporting Lisabona, ofertă pentru Florinel Coman! Ce sumă a cerut Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
bucluc
bucluc  •  22 Septembrie 2019, 19:01

„Nu mă interesează pe mine ce spune Gigi Becali." Se apucă el să vorbească de echipă . Credeam că e băiat de caracter. Când am citit am şi început să râd, dar mi-a lăsat un gust amar. Ce treabă mai ai tu cu echipa? Probabil că i-am rănit ego-ul, că s-a crezut antrenor, săracu'”, a spus un suporter, potrivit Fanatik.

kikostel
kikostel  •  22 Septembrie 2019, 14:08

Încă o dovadă că oierul nu e doar incompetent, e și lipsit de caracter. In loc să comenteze faptele relatate de Andone, el aruncă cu noroi în persoana lui Andone. E drept că Andone o merita: a acceptat de bună voie in mocirla de la stână. Acum suportă. În curând va veni rândul lui Vintilă. Și tot așa, cât timp vor exista sclavi de bună voie. Ciobanul nu va fi niciodată domn. Fraier e cine își vinde demnitatea pe o mână de galbeni.

267911416890124
Daniel Cara  •  22 Septembrie 2019, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close