FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali: „Am primit o ofertă scrisă de 2 milioane de euro pentru Nedelcu!” » Man și Coman, depășiți în preferințele patronului

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 18:32

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, afirmă că a primit o ofertă oficială pentru mijlocașul Dragoș Nedelcu (22 de ani). 

„Am avut astăzi oferte pentru Gnohere și Nedelcu. Pe Nedelcu am primit o ofertă scrisă de 2 milioane de euro. Am zis nu. Dacă îmi dau 3 milioane, îl dau. Sau poate atunci ziceam 4, că mă cunoașteți. Așa e la fotbal.

Pe Bălgrădean îl dau dacă vine oferta potrivită. De ce l-am luat pe Vlad dacă nu ar face față?! Are 20 de ani, trebuie să joace”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Moruțan ne va aduce cele mai multe milioane”

Becali a vorbit apoi despre planurile pe termen lung în materie de transferuri, mizând în special pe Olimpiu Moruțan (20 de ani). 

„Cel mai mult mă bazez pe Florinel Coman, dar cea mai mare așteptare o am de la Moruțan, mă refer la bani. Ca și câștig imediat e clar Coman, e important și pentru jocul echipei. Pentru viitor, Moruțan e cel care va aduce multe zeci de milioane”, a spus Becali. 

„Dacă Manea intră și joacă mai bine decât Crețu, intră în echipă. La fel și Popa, cu Man. Eu le-am zis că e greu pentru ei la ora asta, dar nu am nimic cu băieții”
Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO // Dragoș Nedelcu, despre obiectivele FCSB și echipa națională

Vezi și:

Gigi Becali dezvăluie mesajele care l-au supărat pe Talpan: „Somn ușor, zise plăcute, puricii să te sărute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
vladut12
vladut12  •  25 Ianuarie 2020, 09:51
Postat de thefinger pe 24 Ianuarie 2020, 23:25

Esti un labirint, ba! tii cu U, te bucuri pentru CFR, tii cu FCSB si n ai nimic cu Steaua din liga a patra, tu tinand cu Steaua de mic. Te au buimacit aia la scoala pe care ai facut o in Cluj, altfel nu se exista!

Labirint fara iesire e mintea ta! It"s just a game. De unde atata ura si patima?? Ne bucuram pt romanii nostri, asta e esenta!

respect2014
respect2014  •  25 Ianuarie 2020, 08:58

Cat de enervanta e tocmeala asta de ***... Nu e un club de fotbal care sa vrea performanta, e o crescatorie de fotbalisti. Ce urat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  25 Ianuarie 2020, 02:30
Postat de vladut12 pe 24 Ianuarie 2020, 23:03

Atata te duce capul, ce sa fac eu cu tine!? :)))

clatite :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează