FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se schimbă din temelii » După mazilirea lui Vintilă, Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man: „Uite așa iau eu 15 milioane”

Dennis Man (roșu)  ar putea ajunge la Norwich
Dennis Man (roșu) ar putea ajunge la Norwich

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 17:52 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 21:09

Dennis Man (21 de ani) ar putea fi primul fotbalist important care va părăsi FCSB în această vară. Gigi Becali (62) susține existența unei oferte din „cel mai puternic campionat din lume”. Conform ultimelor informații, este vorba de ultima clasată din Premier League, Norwich.

În ziua în care Gigi Becali a decis schimbarea antrenorului de la FCSB, latifundiarul a mai făcut o dezvăluire importantă: Dennis Man, pilon de bază al roș-albaștrilor, este aproape de a prinde o mutare importantă. 

„E ceva, dar nu pot să vorbesc la ora asta. Vorbim joi sau vineri. Nu pot să vorbesc, nu vor oamenii. Nu pot să spun acum. M-au rugat să nu spun. E cel mai puternic campionat din lume”, a declarat Becali pentru Antena Sport.

Becali vrea 15 milioane pe Man

Gigi Becali spune că nu îl va lăsa pe Man să plece pentru mai puțin de 15 milioane de euro. 

„Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Uite aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. 

Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2 milioane. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man”, a spus finanțatorul FCSB pentru sursa citată.

Norwich, spre Championship

Norwich, ultima clasată din Premier League, ar fi echipa care îl dorește, conform Pro X. Dacă transferul se face, ar fi cel mai valoros din istoria clubului. Recordul precedent era de 11 milioane de euro, în cazul lui Steven Naismith, în 2015, și Timm Klose, în 2016.

FCSB se schimbă din temelii » După mazilirea lui Vintilă, Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man: „Uite așa iau eu 15 milioane”
Norwich

Norwich e ultima în Premier League în acest moment, cu doar 21 de puncte și șanse minime de salvare. Valoarea totală a lotului este de 135 de milioane de euro.

5 milioane de eurovalorează Dennis Man, potrivit Transfermarkt

8 goluri și 5 pase decisivea reușit Man în acest sezon, în 28 de partide

Calitatea lui Man nu o are niciun jucător din România. Singurul jucător care poate fi vândut pe o sumă mare, pe cel puțin 10 milioane de euro, e Man! Există interes pentru Man din toate campionatele. Îmi dau oamenii telefoane, inisistă, îmi spun «Dăm 5,8, 10 milioane de euro». Dar e vorba de plata în rate. Gigi Becali vrea 15 milioane de euro - Anamaria Prodan, impresar Dennis Man, la PRO X

FCSB - Dinamo, returul semifinalelor Cupei României, match preview

Citește mai multe știri despre FCSB:

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

Reghe își pregătește revenirea la FCSB! După Neubert, îi trimite lui Gigi Becali și „locotenentul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  08 Iulie 2020, 16:02

Dle Becali, banul e ochiul celui rau. Cu discursul asta arghirofil ești creștin doar in închipuire.

yonkers
yonkers  •  08 Iulie 2020, 12:47

Norwich este peste nivelul fcsb-ului. Man nu face fata nici macar in championship. O sa lustruiasca banca de rezerve

147259629210475
Valentin Onea  •  08 Iulie 2020, 12:31

O sa iei tu 15 milioane de euro de la Norwich.....................la *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează