FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Bălgrădean nu mai intră în baza de pregătire!” » Cum a reacționat „Pufi” în fața întrebărilor lui Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 23:26

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a decis să plece de la FCSB și să meargă la marea rivală CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane.

Gigi Becali s-a declarat șocat de această operațiune și l-a acuzat pe portar de non-combat în meciurile cu Botoșani și Dinamo. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit și detalii din contractul lui Bălgrădean cu CFR Cluj. 

Gigi Becali: „Nu mai are ce căuta în baza de pregătire!”

„El mi-a zis că a semnat acum 10 zile, dar acum aflu că au fost 3 săptămâni. Cu alte cuvinte, și cu Dinamo s-a făcut că plouă la lovitura aia liberă. Dacă trage de la 35 de metri... De ce crezi că nu l-am băgat cu Târgoviște? Simțeam ceva, simțeam că e ceva necurat în cazul lui.

Nu mai are ce căuta nici măcar în baza de antrenament. I-am zis să se ducă la echipa lui. I-au dat 100.000 la semnătură și 20.000 de euro pe lună, apoi mai ții și secret. Pentru ce îi dai?! Nu știu sigur că asta e suma, dar așa știu. Să și-l ia, cum să îl mai plătesc eu?! Dacă venea și mă anunța, da, era totul în regulă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„Când au auzit jucătorii de la MM, s-au întrebat cum să ne meargă bine. Aveam spion în casă. L-a întrebat MM cu cine ținea când jucam noi cu Craiova? Tăcea din gură, nu zicea nimic. Cu cine a ținut când a jucat Astra cu CFR? A zis «Cu CFR»...”
Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și:

FCSB // Comentatorul Emil Grădinescu îl ironizează pe Gigi Becali: „De unde să știi, când tu muți oile de pe o parte pe alta a autostrăzii?! Cu cușma pe ochi și mițoasa pe umeri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (63)
catalynn
catalynn  •  05 Martie 2020, 09:52
Postat de valentindragobete pe 05 Martie 2020, 09:43

Poate spui si pentru ce ai atâta respect, frustratule ! Sau altfel spus, cat a jucat 2 ani la fcsb ai avut la fel de mult respect ? Sau atunci nu, atunci aveai numai scarba ...

Hai sa te luminez: pt cineva care joaca la FC fcsb nu poți avea decât scârbă, pt ca s-a înjosit in asemena hal încât pt niște bani (nici măcar extrem de mulți) sa renunte la demnitate, o țara intrega știind cum urmează sa fie tratat acolo. Oricine da o teapa ciobanului sau clubului sau nu merita decât respect! :-))))

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  05 Martie 2020, 08:45

Cand pufulete lua gol de la stana de la 35 de metri nu se mai intreba gigel nimic ? Caci dinamovistii il faceau chior ! Cand Negoita a spus cu subiect si predicat ca ce a facut magarul de Barboianu in meciul direct era ceva intentionat sa faultezi la 2 m de arbitru de 2 ori grosolan pentru a face 11 m....spunea gigel ca .....vrajeala domnule. Acum taci si inghite, Oricum ar fi, golul DINAMOVISTILOR a fost imparabil in vinclu....asa ca nu mai cautati scuze. P.S. Jenant sa te bata o echipa ce este ciuca batailor in campionat.

red77
red77  •  05 Martie 2020, 05:24

Întrebările lui meme au fost altele în realitate. Îți place de mine? Vrei sa ți ofer o noapte de placere? Vrei sa simți cât sunt de strâmt?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează