FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali reacționează după revolta fanilor: „Să închidă gura! Le-am distrus pe Dinamo și Rapid”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 19:15 / Actualizat luni, 17 mai 2021 20:24

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre declarațiile date de Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Omul de afaceri s-a arătat deranjat declarațiile făcute de liderul fanilor, care a cerut demisia lui Mihai Stoica și care i-a reproșat lui Becali că nu ține cont de părerea fanilor.

Gigi Becali, mesaj pentru fani și Mustață: „Să închidă gura!”

„Când am intrat în fotbal, suporterii au zis că nu îi interesează decât Rapid și Dinamo. Le-am distrus pe Rapid și Dinamo, le-am făcut pofta. Așa au zis, că nu îi interesează de campionat, ci de Rapid și Dinamo. Rapid am distrus-o, e zero! Dinamo am distrus-o, e faliment! Le-am făcut pofta! Să închidă gura”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Poate ascultă Dumnezeu ruga lui Straton, care a zis că vrea și el să fie campion, poate face Dumnezeu să ia și el campionatul. Pe aia mizez, pe rugăciunea lui Straton
- Gigi Becali

Becali: „Buziuc, săracul, luptă”

Patronul FCSB a vorbit și despre atacantul Alexandru Buziuc (27 de ani), cel care a marcat golul de 1-2 în meciul cu Sepsi, dar care până acum nu a fost în grațiile patronului de la FCSB.

„Săracul băiat, chiar i-am spus lui MM Stoica: «Uite cât se zbate!». Luptă, săracul... Golul ăsta al lui (n.r. - cu Sepsi) e posibil să fi adus punctul care să ne folosească la final. Nu poți să știi, Dumnezeu are tainele lui, nu te joci”, a adăugat Becali, pentru sursa citată.

2 goluriare Buziuc la FCSB, în 23 de partide

Dezbaterea zilei: Becali spune că nu plânge după titlu. Dar ce contează mai mult pentru un club, trofeele sau profitul?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dezbaterea zilei, 17 mai » Gigi Becali spune că nu plânge după titlu. Dar ce contează mai mult pentru un club, trofeele sau profitul?

Gigi Becali, mesaj pentru Valeriu Iftime înainte de FC Botoșani - CFR Cluj: „Nu te sun că mă acuză de corupție! Dar facem asta după meci”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (186)
valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  17 Mai 2021, 19:55

Hehe, cand Peluza Sud s-a delimitat fara echivoc de fc fcsb, nea cici poza in om fericit ca " au plecat vagabonzii si derbedeii si au ramas copiii si familiile la stadion" . (Oamenii familisti si pasnici fiind mustata&co.). Acum, e un conflict mocnit, declansat de abordarea din cupa cu dinamo, si amplificat acum de ratarea unui nou campionat. Lucrurile astea apasa chiar si cei mai fideli gigisti, care au inceput si ei sa vada ca fc fcsb nu mai valoareaza nimic, ca brand, rezonanta, ce vreti voi, si iata realizeaza acum ca performanta sportiva (singura care mai putea tine steagul simpson sus), lipseste cu desavarsire. Automat incepe razmerita, si nu se va incheia cu una cu doua. Vor fi iesiri grosolane ale ciobanului la adresa galeriei fecesebiste. Nu ca mi-ar parea rau, acesti tradatori merita cu prisosinta tratamentul blasfemitor de la palat :))) Ideea e ca se mai trezesc si ei putin la realitate. Cam tarziu,dar asta e :))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Mai 2021, 08:45

Daca nici dupa declaratiile astea nu e declarat persona non grata de catre FRF, inseamna ca sunt chiar complet inutili.

ionut.07
ionut.07  •  17 Mai 2021, 23:03

Mai, Gigică, singurul lucru de care îmi pare rău e că tot invoci divinitatea în discursul tău care nu are de-a face cu nimic ce e sfânt. Revenind la fotbal, am putea spune că DATORITĂ ție a apărut programul DDB, că DATORITĂ tie Dinamo a luat cupa ligii (tu ai alcătuit primul 11 al fcsb-ului și Ando ți-a dat cu terenul în cap), că DATORITĂ ție Dinamo, și în sezonul ăsta, care a reprezentat apogeul problemelor apărute peste ani la echipă, a jucat în semifinala cupei (din nou, tu l-ai adus pe neamțul pro-pungute galbene și jucătorii nu le au putut folosi, fiind eliminat din Cupa de Dinamo), DATORITĂ ție Dinamo e, la ora actuală, cea mai titrată echipa din prima ligă (până la promovarea Stelei), că tu ai distrus Steaua din prima ligă și ai creat o prăpastie intre fani.)) Prin urmare, tu ești un clovn care atârnai cu fularul echipei Dinamo la gât acum mulți ani.)) Da, ai distrus fotbalul românesc, dar ai produs și ura la adresa ta și a echipei tale, fapt pentru care multe alianțe au fost doar sa nu iei tu campionatul.)) Speram că o dată cu revenirea Stelei sa dispari din peisaj și sa revină fairplay-ul în fotbalul autohton.

Vezi toate comentariile (186)
Comentează