FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar! Dar îl dau pe jumătate, 110 milioane”

Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar! Dar îl dau pe jumătate, 110 milioane” +23   FOTO
Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar! Dar îl dau pe jumătate, 110 milioane”

Articol de , - Publicat luni, 24 iulie 2023 11:39 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 12:50

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, l-a evaluat pe Florinel Coman (extremă stânga, 25 de ani), cel mai în formă jucător al echipei, la 110 milioane de euro. Totuși, Florinel Coman are în acest moment o clauză de reziliere de 5 milioane de euro

Excelent în play-off-ul sezonului trecut, Coman a afișat o formă foarte bună și în startul acestui sezon. A punctat în primele două meciuri oficiale, 3-1 cu FCU Craiova și 2-1 cu Dinamo, și l-a făcut pe patronul Gigi Becali să viseze la sume colosale.

Gigi Becali l-a evaluat astăzi pe Coman la jumătate din suma pe care PSG a plătit-o să-l transfere pe Neymar de la Barcelona, 222 de milioane de euro.

Conflict în vestiar cu un actual analist TV: „Am simțit de la început că ceva nu este în regulă. Am aruncat cu un bidon!”
CONFLICT
Conflict în vestiar cu un actual analist TV: „Am simțit de la început că ceva nu este în regulă. Am aruncat cu un bidon!”

Gigi Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar”

„Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face și el.

Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, a transmis Becali astăzi.

VIDEO cu golul senzațional înscris de Florinel Coman în FCSB - Dinamo

Referitor la reușita șeptarului din derby-ul cu Dinamo, Gigi Becali a spus:

„Golul ăla... e un gol care îl încântă pe proprietar. De ce? El așteaptă pofta golului. Un gol ca ăsta e ca la PlayStation”.

+19 FOTO

Mai multe știri despre FCSB:

Mihai Stoica, după momentul viral cu Florinel Coman: „E spumos! Știți ce porecle le-a pus lui Ovidiu Popescu și Vali Gheorghe?”

FCSB a depus o nouă cerere pentru a juca în Ghencea: „Nu-și mai permit să refuze!” + Explicația locurilor goale de la „Derby de România”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (62)
bibi.gecali
bibi.gecali  •  25 Iulie 2023, 09:47
Postat de steaua1986. pe 24 Iulie 2023, 15:54

fcsb clar e steaua prostilor

Fcsb UE steaua!

mihneailie030
mihneailie030  •  24 Iulie 2023, 18:22

***... Și *** ***. Greață, ne produceți greață!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valsword
valsword  •  24 Iulie 2023, 18:19

Deci Becali vorbeste la misto cu presa.Pe urma ziaristii fac zeci de articole pe zi cu orice cuvant pe care il spune ciobanul.Si pe urma vedem toti talpanistii si cateii, cum se arunca practic pe orice articol care apare cu Becali si FCSB.Rating 100%,reteta de succes :))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează