FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu e impresionat de jucătorul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Nu am remarcat nimic la el” + laudă un rapidist

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 16:20 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 16:53

Gigi Becali a pus ochii pe Nicolae Păun (22 de ani), închizător cu doar 27 de meciuri la Sepsi, dar Mihai Stoica spune că FCSB are postul acoperit cu Ovidiu Popescu și Adrian Șut.

Întrebat despre mijlocașii defensivi din Liga 1, managerul general de la FCSB nu l-a ales pe Păun, aflat și pe lista celor de la Ferencvaros, printre remarcații săi. În schimb, a pus pe listă un jucător de la rivala Rapid.

De teama jocurilor de culise, FCSB vrea schimbarea sistemului competițional: „Play-off-ul nu e ce trebuie”
SISTEM
De teama jocurilor de culise, FCSB vrea schimbarea sistemului competițional: „Play-off-ul nu e ce trebuie”

Mihai Stoica nu e impresionat de Păun, dorit de Becali la FCSB: „Nu am remarcat nimic la el”

„Nu înţeleg de ce se vorbește despre. Eu nu am remarcat nimic la el. Și discutăm pe o poziție ultraacoperită la noi, cea de mijlocaş defensiv. 

Am remarcat calităţi extraordinare la Edjouma, am remarcat o evoluţie bună la Dulca, de la meci la meci. L-am remarcat pe Albu, pe care l-am considerat mereu fundaş central înainte de a ajunge la UTA. M-am gândit la el acum câţiva ani ca soluţie de fundaş central la noi, dar se cereau sume pe el... 

Aş fi avut curaj să risc. Acum mă gândesc că am făcut bine, că am înţeles că era rapidist pur sânge şi asta poate schimba multe. Am remarcat la el apetitul ofensiv, că a ajuns de multe ori în careul advers și că a marcat”, a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Gigi Becali îl laudă pe Păun

Becali l-a lăudat pe Nicolae Păun, jucătorul celor de la Sepsi OSK, dar susține că nu a făcut o ofertă pentru acesta: „Păun e un jucător interesant, mie-mi place de el. Are agresivitate, dar îl mai studiem, nu a intrat pe lista finală. Nu e o chestiune certă, altfel sunam, dar din moment ce nu am cerut negocierea, înseamnă că nu suntem convinși 100% că îl vrem”, a declarat latifundiarul la Pro X.

Originar din Caracal, Județul Olt, Nicolae Păun a apărut de nicăieri la Sepsi. Leo Grozavu a mizat pe el în partea secundă a stagiunii trecute. „Închizătorul” în vârstă de 22 de ani impresionează prin disponibilitatea la efort, este foarte combativ, dar apare frecvent și în preajma porții adverse. În actuala stagiune a evoluat de 15 ori și a marcat un gol, în victoria 2-0 cu Clinceni.

Nicolae Păun, comparat de Leo Grozavu cu Busquets: „Mă bucur că e în vizorul celor de la FCSB”

„Mă bucur pentru Păun că a intrat în vizorul celor de la FCSB. Aflasem și eu de interesul lor. Mă bucur, mai ales că băiatul a fost aproape să se lase de fotbal. Eu i-am oferit o șansă, când activam la Sepsi.

E un Busquets, bineînțeles păstrând proporțiile. Este inteligent în joc, vede bine jocul, pasează bine în regim de viteză și de presiune. Este fundaș central și mijlocaș în fața apărării. 

Dar Bucureștiul e dur. Eu aș spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi, deși e foarte matur în joc. Mai trebuie să acumuleze la partea fizică. Este un băiat liniștit și foarte cuminte, atipic stilului de fotbalist din prezent. Nicolae este un băiat modest, cu foarte mult bun simț în afara terenului. Depinde numai de el să reușească de acum înainte”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

Voia să se lase și să se facă jandarm!

Ajuns la Sepsi în 2018, Păun a fost împrumutat rapid la Târgu Secuiesc, în Liga a 3-a. Acolo a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători, fiind lăudat de toată lumea. Totuși, salariul pe care mijlocașul îl avea la Sepsi îl „trăgea” pe Nicolae spre retragere.

Cei 2.000 de lei îi erau insuficienți pentru a se întreține, așa că voia să aplice pentru un post la Jandarmerie: „Avea un salariu mic și părea decis să renunțe în vara lui 2020. Îl adusesem la echipă și chiar voiam să-l debutez. Însă a făcut Covid și a ratat șansa. Voia să se lase, să devină jandarm. Apoi a intrat în echipă și n-a mai ieșit”, a explicat Leo Grozavu pentru GSP.

VIDEO Florin Niță: „N-a fost în totalitate decizia mea de a pleca de la FCSB"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Doi fotbaliști de la CFR Cluj au fost propuși la FCSB » Ce a spus Mihai Stoica: „Pe cine să intereseze?”

Mihai Stoica a alcătuit „11”-le ideal din Liga 1, fără jucători de la FCSB » Alegerile lui MM: „El e Hakimi al României”

Citește și:

Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Superliga
Mircea Rednic a adus la UTA pariul eșuat al lui Gigi Becali la FCSB » Al treilea transfer al verii
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești
Superliga
Dinamo este foarte aproape de transferul unui jucător de la Rapid! » Mutare surpriză: avea 15.000 euro salariu în Giulești

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  25 Decembrie 2021, 22:50
Postat de gojgaru pe 25 Decembrie 2021, 18:26

Da' ce ma , puscariasii nu e si ei oameni :)))

Ba e , dar e *** , mai ales Stoica ăsta . Eu vomot când îl văd ... E pur și simplu grețos ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  25 Decembrie 2021, 19:56

Mihai Stoica, același om care consideră că școala îi încurcă pe fotbaliști. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  25 Decembrie 2021, 19:02

Interesul pentru Păun a fost manifestat inaintea meciului direct! Meciul a trecut... băiatul nu mai prezintă interes... că nu au meci direct în Play-Off!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează