FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizia categorică luată de Becali: „Gata!”

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 07:38 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 09:45

După ce i-a adus la FCSB pe extrema braziliană Luis Phelipe (23 de ani) și pe mijlocașul ghanez Baba Alhassan (23 de ani), Gigi Becali nu pare dispus să mai transfere niciun jucător în această iarnă.

Deși la începutul campaniei de transferuri spunea că se gândește să mai aducă și un fundaș și un atacant, patronul FCSB spune acum că nu crede că va mai aduce pe cineva.

Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut 500.000 de euro, îl dau”
FCSB
Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB: „Azi m-a sunat Giovanni! Am cerut 500.000 de euro, îl dau”

Gigi Becali anunță: FCSB nu mai face transferuri în această iarnă

„Gata! Nu cred că mai aduc pe nimeni. E posibil doar să plece jucători”, a anunțat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

800.000 de euroa cheltuit Gigi Becali în această iarnă: 200.000 de euro pentru Luis Phelipe, 600.000 de euro pentru Baba Alhassan

Pe Haruț ne bazăm. De câte ori a intrat, a intrat bine. El nu pleacă! Miculescu e un jucător tânăr în care am încredere. Nu mai am 100%, dar 70% am. În Haruț înseamnă că mai am încredere. 

– Gigi Becali

Trei jucători pe două locuri la FCSB

Gigi Becali a anunțat și că pentru un loc de titular în linia de mijloc se va da cea mai aprigă luptă, doar Olaru fiind sigur că va juca din primul minut.

Pe Olaru nu-l poți scoate. Și mai sunt trei jucători, dintre care joacă doi. Lixandru, Șut și Alhassan sunt cei trei. Dintre ei se vor alege cei doi care joacă. Unul va sta pe bancă”, a mai declarat patronul FCSB.

Gigi Becali anunță primul transfer important de la FCSB

Andrea Compagno, golgheterul FCSB-ului din stagiunea trecută, a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Finanțatorul așteaptă 500.000 de euro în schimbul atacantului.

Compagno ar fi pe lista lui Bari, club din Serie B. De el s-ar fi interesat și New York City FC, pentru o mutare în MLS.

„Pe Compagno am cerut 500.000 de euro. Azi m-a sunat Giovanni. Impresarul lui mi-a zis că are o echipă, Giovanni că are și el. Mâine sau poimâine, probabil voi rezolva. Acum sunt la o mănăstire. Nu prea am semnal. Pe Haruț ne bazăm. De câte ori a intrat, a intrat bine. El nu pleacă! 

Miculescu e un jucător tânăr în care am încredere. Nu mai am 100%, dar 70% am. În Haruț înseamnă că mai am încredere. Pe Compagno îl dau!”, a spus mai Gigi Becali pentru sursa citată.

VIDEO Gigi Becali: „Nu avem cum să mai pierdem titlul”

Citește mai multe știri despre FCSB:

A jucat pentru FCSB și regretă că nu a făcut-o mai mult: „Cred că ar fi fost bine să stau încă un an”
FCSB
A jucat pentru FCSB și regretă că nu a făcut-o mai mult: „Cred că ar fi fost bine să stau încă un an”
Ngezana rupe tăcerea după ce s-a spus că are ofertă din Franța: „Nu iese fum fără foc!”
FCSB
Ngezana rupe tăcerea după ce s-a spus că are ofertă din Franța: „Nu iese fum fără foc!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează