FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV „Ne-am întors pe vremea lui Ceaușescu?” » Liderul suporterilor CSA, atac dezlănțuit: „Vor să fure iar identitatea Stelei! E trafic de influență, să nu se pună cu mine!”

Suporterii Stelei amenință cu proteste / foto: GSP
Suporterii Stelei amenință cu proteste / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 13:35 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 14:41

Jean Pavel, liderul suporterilor Stelei, îi îndeamnă pe suporteri să facă plângeri penale de trafic de influență sau abuz în serviciu împotriva premierului Marcel Ciolacu, a ministerului Apărării și a lui Gigi Becali. 

Vestea că ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat decizia ca CSA Steaua să pună stadionul din Ghencea la dispoziția celor de la FCSB, pentru meciul cu Dinamo, din 22 iulie, a aprins masa suporterilor echipei din Liga 2. 

Jean Pavel, unul dintre vechii lideri ai suporterilor steliști de la Peluza Sud, care conține 16 brigăzi, s-a dezlănțuit într-o discuție cu Gazeta Sporturilor, acuzându-i pe premierul Marcel Ciolacu și pe ministrul Apărării de trafic de influență și întoarcere la obiceiurile Partidului Comunist.

Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”
FCSB ÎN GHENCEA
Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”

Jean Pavel, atac dezlănțuit după ce FCSB a primit aviz favorabil pentru Ghencea: „Chiar ne-am întors pe timpul lui Ceaușescu?”

„Conform Legii achizțiilor publice, se interzice oricărei entități să facă o achiziție sau un contract comercial cu o altă entitate cu care se află în litigiu. Este exact situația dintre CSA Steaua și FCSB. Chiar ne-am întors pe timpul lui Ceaușescu, ca primul ministru să dea ordin ministrului Apărării, după spusele infractorului (nr se referă la Gigi Becali)?! 

Dacă așa a fost, zilele astea, mii de oameni se vor duce să depună plângeri penale împotriva premierului, pentru trafic de influență, împotriva ministerului Apărării pentru trafic de influență și abuz în serviciu, împotriva lui Gigi Becali pentru trafic de influență. 

Hai să jucăm așa, dacă ne-am întors în anii '80. De ce nu dă ordin să se dea spațiile de la CSA Steaua pe gratis, să ia bolnavii și bătrânii din azile și din cămine și să-i ducă acolo? PSD-ul asta a devenit, Partidul Comunist Român, trasează sarcini de la premier la ministrul Apărării să se facă o treabă nelegală

Gigi a vorbit cu Ciolacu să facă asta, l-a și chemat public în lojă, să se mândrească că stă lângă el. Ce e asta?!”, a spus Jean Pavel, pentru GSP.ro. 

Șoc total în Ghencea: au fost sabotați din interior? Variantă apărută azi: „Toată lumea se întreabă cine a vândut pontul spre FCSB”
STADION
Șoc total în Ghencea: au fost sabotați din interior? Variantă apărută azi: „Toată lumea se întreabă cine a vândut pontul spre FCSB”
„Ne-am întors pe vremea lui Ceaușescu?” » Liderul suporterilor CSA, atac dezlănțuit: „Vor să fure iar identitatea Stelei! E trafic de influență, să nu se pună cu mine!”
Jean Pavel

Jean Pavel: „Vor să fure iar identitatea Stelei!”

Liderul fanilor a continuat pe același ton: „De ce FCSB nu joacă pe Rapid, la Craiova, la Ploiești? De ce la Steaua, neapărat? Ca să inducă în capul oamenilor că aia e Steaua?! Adică iar vor să facă uzurpare de calități oficiale, de nume, să fure iar identitatea Stelei?! Adică prosteală, nu?! 

Cum adică, păi CSA Steaua și FCSB sunt în litigiu de 14 ani. Ei au prejudiciat clubul, au vândut lotul de jucători de atunci cu 40 de milioane de dolari, au băgat banii în buzunare. Au eliminat AFC Steaua, o entitate în care Armata era prezentă și au înființat o entitate nouă, cu numele Steaua. 

De unde Steaua? MM Stoica vorbește despre Steaua, el care nici nu e stelist. El mă aștepta la gară, când veneam cu galeria, că era pe la Galați. Să mă roage să nu facem iureș".

Eu, Jean Pavel, am să îndemn suporterii Stelei să se ducă să facă aceste plângeri penale. Am fost la Revoluție, dar nu am certificat, că nu am vrut să obțin avantaje din asta. Durbac, rugbyistul nostru, a murit lângă mine. Prin ce fac acum, o fraudă, o hoție, riscă mari turbulențe!

Aud că vor să închirieze acum stadionul pe o sumă mai mică decât acum 12 ani?! Atunci dădeau 32.000 de euro, acum vor să-l ia cu 22.000 de euro? Să nu se pună cu mine, că știu multe și dacă mă apuc să vorbesc, intră mulți la pușcărie. Eu până acum am fost fair și nu sunt sifon. Dar să nu spună ei că sunt Steaua. Treaba asta e urâtă. Dacă era legală, nu ziceam nimic

- Jean Pavel

VIDEO Gigi Becali, anunț triumfător: „Dacă vom juca în Ghencea, îl iau pe Ciolacu să stea lângă mine”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul

Gigi Becali îl ironizează pe Talpan: „Trebuie să glumim când vorbim de el”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (164)
anti.cioban
anti.cioban  •  15 Iulie 2023, 23:58
Postat de vichart pe 14 Iulie 2023, 15:16

pai pe langa ceilalti becali chiar asa este. pai copos efectiv v-a desfiintat intentionat. ce naiba vrei mai mult?

Vezi p(r)ostache ca becali practic a desfiintat Steaua in 2003 doar ca sa traga el o teapa la ANAF adica tuturor romanilor. Iar asta e o afirmatie MULT mai adevarata decat elucubratiile pe care le scrii tu despre Rapid, pentru ca Steaua poate ajunge in situatia in care se afla Rapidul azi abia dupa ce isi castiga toate procesele cu ciobanul si revine in prima liga. Chiar, nu plangi cand stii ca Rapidul a castigat in ianuarie procesul cu AFC, ala de care iti legai tu toate sperantele? :)) Asa ceva... :))

vichart
vichart  •  14 Iulie 2023, 15:16
Postat de anti.cioban pe 13 Iulie 2023, 09:41

De fapt toti sunt tradatori, doar "cinstitul" cioban si gigimea lui sunt niste martiri ai bunei-credinte, niste marturisitori intru dreptate, niste apostoli ai cinstei :)) INTREAGA MIZERIE MORALA A GIGISMULUI CURGE DIN MESAJUL TAU MA :)) ASA CEVA... :))

pai pe langa ceilalti becali chiar asa este. pai copos efectiv v-a desfiintat intentionat. ce naiba vrei mai mult?

anti.cioban
anti.cioban  •  13 Iulie 2023, 09:41
Postat de saviola3_4 pe 12 Iulie 2023, 18:35

Imi aduc aminte de anii 90 la primele meciuri ale mele pe Ghencea. Pe atunci copil fiind si mergand in galerie il vedeam pe Pavel ca pe un erou. Din pacate ca om el si cativa alte zeci sute de stelisti incluzand aici si fosti mari fotbalisti, au ales sa tradeze echipa de suflet punand ura fata de gigi in fata ratiunii. Bine probabil ca pt liderii peluzei tradatoare este mai mult de atat posibil au si alte beneficii stiu mai multe dar nu pot dezvolta totul intr un coment. In orice caz sunt oripilat de acesti oameni fara coloana care pun propriile interese mai presus decat dreptatea si adevarul istoric. Cei care au incercat sa fure identitatea stelei si au si reusit partial(lasand echipa fara nume si sigla) au fost cei de la Csa prin marionete gen talpan si cativa peluzari cu interese. Sunt o rusine si un afront adus celui mai club de fotbal mai ales prin faptul ca mint si dezinforneaza la fiecare respiratie, calcand pe cadavre pentru asi atinge scopul. Si mai durero este ca acesti indivizi ar dori aa stearga peste o mie de meciuri din palmaresul stelei nu le pasa de oamenii aia care au investit cu inima si cu banutii lor sa vada acele peste o mie de meciuri. Niste personaje abjecte care vor sa denatureze adevarul ajutati politic de decizia cu marca care dupa cum stiti a fost intoarsa infinal pe singura exceptie, rea credinta, dupa ani de zile au luat bani si semnat acte cu jijel cica a fost rea credinta. Si acum au tupeul sa vb de politic dupa ce au luat o marca cu japca. Houa

De fapt toti sunt tradatori, doar "cinstitul" cioban si gigimea lui sunt niste martiri ai bunei-credinte, niste marturisitori intru dreptate, niste apostoli ai cinstei :)) INTREAGA MIZERIE MORALA A GIGISMULUI CURGE DIN MESAJUL TAU MA :)) ASA CEVA... :))

Vezi toate comentariile (164)
Comentează