FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Ce măsuri vrea să ia Gigi Becali: „Aduc la club oameni care mă iubesc, de la biserică! Studiază deja cărțile”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 16:40

Gigi Becali spune că va lua măsuri revoluționare la FCSB. După ce l-a dat afară pe preparatorul Marian Lupu și a anunțat că va aduce un grec în locul lui, patronul roș-albaștrilor a anunțat că va aduce oameni noi în staff, pe care-i cunoaște de la biserică.

„O să mă implic și o să rezolv toate problemele de la echipă. O să aduc oameni noi, specialişti, nutriţionişti, preparatori fizici. Deja lucrează oamenii, studiază cărţi. Nu sunt în domeniul ăsta neapărat, dar sunt oameni de carte, specialişti în alte domenii şi care acum studiază ăsta.

Ei o să mă îndrume ce să fac. Eu nu ştiu eu. Sunt nişte mari specialişti care activează în domeniul medicinei şi acum studiază medicina sportivă. Sunt oameni care mă iubesc şi o să mă ajute. Sunt oameni pe care-i știu de la Biserică și care nu îmi cer niciun ban”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Bogdan Andone ar putea fi dat afară de Gigi Becali în maximum 2 săptămâni: „Jucătorii nu-l ascultă!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
loko1
loko1  •  31 Iulie 2019, 08:53

Măi Gigi dacă vrei binele Fcsb-ului,corectează-ți comportamentul.Dacă nu poți singur,apelează la un psihiatru,sau profesor.Învață de la patronul Cfr-ului,că si el investește bani și nu critică jucătorii în public,si nu decide transferurile,titularii,sau schimbările.Caută un antrenor capabil,fixează-i bugetul,lasă problemele de fotbal,pe seama lui,si fii diplomat în declarații ,pentru că moderatorii tv caută senzaționalul,și speculează prostia.Fcsb-ul a câștigat campionatul,când ai fost în pușcărie,și nu descurajai jucătorii,sau ajutai adversarii prin declarații înaintea meciurilor.

vendredi13
vendredi13  •  31 Iulie 2019, 04:25

Doctorul i-a spus lui Cornel Dinu de la meciul cu Cehoslovacia: stai departe de Dinamo şi de România. De atunci tot dă în dinamovişti. Speră să ia distanță. Nu poate, cum nici NOI nu putem.

hitmanlafuria
hitmanlafuria  •  30 Iulie 2019, 21:01

Ce cauta asemenea rebuturi n Fotbal ???

Vezi toate comentariile (26)
Comentează