FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN OLANDA „Să consemnați cu exactitate cine a câștigat!” » SHOW cu MM, Charalabous și Mache la fotbal-tenis, în cantonamentul FCSB

Spectacol în cantonamentul FCSB +27   FOTO
Spectacol în cantonamentul FCSB

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 16:16 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 17:25

La finalul primului antrenament efectuat de FCSB în Olanda, jucătorii și-au scos ghetele, și-au luat adidașii, s-au urcat pe biciclete și au plecat la hotel.

  • Gazeta Sporturilor e singura instituție media din România prezentă în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda, la Apeldoorn. Dan Udrea (redactor-șef adjunct), Remus Răureanu (reporter special) și Ionuț Iordache (fotoreporter) transmit de la fața locului toate detaliile care contează
Panțîru e iarăși fotbalist, după doi ani și două luni de calvar! » Și-a lăsat fotografiat în detaliu genunchiul operat de 3 ori
FCSB
Panțîru e iarăși fotbalist, după doi ani și două luni de calvar! » Și-a lăsat fotografiat în detaliu genunchiul operat de 3 ori

Nu și o mare parte din staff-ul tehnic, care a rămas să joace un meci de fotbal-tenis. A fost trasat, chiar pe terenul de iarbă, un teren, cu ajutorul unor benzi elastice și a unui fileu, iar cele două echipe au arătat așa: Mihai Stoica împreună cu antrenorii Elias Charalmbous și Alin Stoica, ultimul promovat de ceva timp la prima echipă, după ce a lucrat multă vreme la Academie. 

De partea cealaltă, Marius Ianuli, team-manager, alături de Lucian Filip, unul dintre secunzi, și Marius Popa, antrenor de portari.

VIDEO spectaculos din cantonamentul FCSB: MM Stoica & Charalambous, show la fotbal-tenis!

Multe dintre schimburile de mingi au fost extrem de lungi și spectaculoase, cu peste 40-50 de atingeri, fără ca punctul să fie încheiat.

Unul dintre aceste momente a fost filmat de GSP, cu un schimb în care finalizarea i-a aparținut chiar lui MM Stoica, managerul fiind, de departe, cel mai în vârstă dintre cei care au jucat.

MM a împlinit 58 de ani în luna aprilie. Charalambous are 42 de ani, Alin Stoica 36, Lucian Filip doar 32.

„Am făcut o mișcare bună, un antrenament cardio perfect. Am avut puls maxim 175, stau încă bine, probabil cel mai bine dintre toți”, a spus MM la final.

„Să se consemneze cu exactitate cine a câștigat acest meci” a fost replica lui Marius Ianuli. Echipa care a câștigat a fost cea formată din Ianuli - M. Popa - L. Filip, care s-a impus cu 2-1 la seturi, după ce primul set fusese adjudecat de echipa lui MM.

Cum arată staff-ul FCSB deplasat în cantonamentul din Olanda

NumeFuncția
Mihai Stoicamanager general
Marius Ianuliteam manager
Charalambousantrenor principal
Ovidiu Petreantrenor secund
Lucian Filipantrenor secund
Alin Stoicaantrenor secund
Thomas Neubertpreparator fizic
Marius Popaantrenor de portari
Ovidiu Kurtikinetoterapeut
Ionuț Zottuanalist video
Flavian Arămitumedic
Costică Moroiuanalist video
Cătălin Fandelmaseur
Sorin Cristofmaseur
Adrian Neacșumaseur
Cătălin Făinișiofițer de presă

* Mihai Pintilii va ajunge în Olanda cel târziu în cursul zilei de joi, el fiind la Chișinău, la cursurile Școlii de Antrenori, pentru obținerea Licenței A.

Citește și: 

Se pregătesc în Paradisul Verde » Ce au găsit jucătorii de la FCSB în Apeldoorn: imagini spectaculoase filmate din dronă de GSP
FCSB
Se pregătesc în Paradisul Verde » Ce au găsit jucătorii de la FCSB în Apeldoorn: imagini spectaculoase filmate din dronă de GSP
Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”
DEZVĂLUIRI
Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
arnautull
arnautull  •  30 Iunie 2023, 18:44

Show cu mitocani, cam aiurea si fortat titlul

VardyParty
VardyParty  •  30 Iunie 2023, 09:23

Alin Stoica la FCSB???

paolo16
paolo16  •  29 Iunie 2023, 07:09
Postat de alexx77 pe 28 Iunie 2023, 19:24

ai dreptate, dar mai e și întrebarea ,, de ce? " , de ce au scris despre Steaua? iar eu am răspuns la întrebarea asta, scopul lor nu este să fie relevanți, ci să atragă atenție

Ai dreptate, dar mai e si întrebarea "de ce"? De ce citești articolul asta, dacă este clar ca nu susții echipa? Citește-le doar pe alea care iti produc un influx de sânge în cap!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează