FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO „Steaua e numai una” » Show pe manele la petrecerea FCSB! Coman a dat dedicații și a cântat + Gestul incredibil al lui MM Stoica

Florinel Coman // FOTO: Captură OrangeSport
Florinel Coman // FOTO: Captură OrangeSport

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 10:07 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 12:12

Jucătorii și staff-ul de la FCSB au făcut show după câștigarea primului titlu după 9 ani. Și au petrecut până dimineața.

După 2-1 cu Farul, jucătorii de la FCSB au ținut-o din petrecere în petrecere. Au sărbătorit cu fanii care au intrat pe teren, au cântat în vestiar și au ironizat-o și jignit-o pe Rapid în drumul spre baza de la Berceni, unde s-au bucurat cu ultrașii.

VIDEO. FCSB, show la petrecerea de după titlu

La baza de pregătire, jucătorii s-au dezlănțuit. În frunte cu Mihai Stoica și Elias Charalambous, fotbaliștii au petrecut pe manele. S-au întrecut în dedicații și s-au lăudat cu mișcările lor.

Și au readus în prim-plan maneaua cu care echipa roș-albastră petrecerea în 2006, celebra „Steaua e numai una”. La un moment dat, Florinel Coman a dat dedicații și a luat microfonul pentru a cânta, spre amuzamentul colegilor, potrivit OrangeSport. Iar MM Stoica i-a uimit pe toți și s-a aruncat îmbrăcat în piscină.

Urmează să pregătim poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istorie. Cu CFR va fi un stadion plin. Avem timp să pregătim. Îmi amintesc ce a fost după meciul cu FC Brașov, din 2013, dar atunci a fost pistol cu apă.

Eu m-am gândit că meciul ăsta se va câștiga mai mult cu creierul decât cu inima. Dar m-am înșelat. S-a câștigat cu inima. Când îl vezi pe Darius Olaru, cu numărul 27 și banderola pe mână, alergând după absolut fiecare minge, îți dai seamă că nu poți să ratezi acest titlu.

Noi am avut un secret, pe care nimeni nu l-a gândit. Am avut antrenori! Am văzut tot felul de vulpi care umblă după struguri și ziceau că Gigi face echipa și schimbările. Nu! Noi am avut antrenori care au pregătit foarte bine fiecare meci, care au schimbat sistemul, că nu Gigi face asta. Noi de la pauza meciului cu CFR Cluj am schimbat sistemul și echipa a jucat foarte bine.

- Mihai Stoica

Citește și:

FCSB, ofertă pentru un jucător de la Farul! Cât i-a cerut Gică Hagi
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
FCSB, ofertă pentru un jucător de la Farul! Cât i-a cerut Gică Hagi
Cum și-a spart capul MM Stoica după ce FCSB a luat campionatul: „Nu știu ce a înțeles de a venit așa violent” » Ilie Dumitrescu, reacție amuzantă
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Cum și-a spart capul MM Stoica după ce FCSB a luat campionatul: „Nu știu ce a înțeles de a venit așa violent” » Ilie Dumitrescu, reacție amuzantă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  28 Aprilie 2024, 16:16

cat de prost sa fii sa spui ca esti steaua bucuresti si tu sa stai in ilfov :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) bah in bucuresti transportul este gratis daca cumperi ceva de pe site :))))) la tara costa rata :))))))))))))))))))))))

demolarii
demolarii  •  28 Aprilie 2024, 14:31
Postat de mgky pe 28 Aprilie 2024, 13:21

Steaua e numai una, joacă din 1947 doar în prima ligă, și aseară a cucerit titlul 27. US28.

Nu vreau sa jignesc, dar clasamentul e greșit. Nu vad pe Liberty Salonta ( în loc de UTA) sau SC Bacău ( în loc de Otelu Galati). Dar când te face haina om e de înțeles sa te agăți de furturi de identitate....întrebarea e , ca e an electoral: cum sa votez partide care nu sunt capabile sa apere ce au? De exemplu PSD, PNL sau UDMR care au fost la guvernare în ultimii 10 ani, și au demonstrat ca nu au autoritate sa aplice o decizie judecătorească încălcând Constituția României și permițând Frf și unor posturi TV și de presa online sa nu respecte decizia ICC. Cum sa nu fie șoferi fără carnet? Cum sa ma mai prezint când primesc ordin de incorporare? De ce sa plătesc taxe? Guvernul e incapabil sa impună respectare unei decizi. UE e incapabila , instantele românești fac parte din instantele UE. Deciziile lor sunt parte a legislației UE. Dar, nu se aplica.....A câștigat SupaLiga. Daca Becali era pe jumate cât pretinde lua o echipa în Grecia și arata acolo ca e valoros......

viola_sempre
viola_sempre  •  28 Aprilie 2024, 14:06
Postat de brujo pe 28 Aprilie 2024, 13:34

Acum ca se inchide Orange sport, ii ramane memeului doar jesepeul sa se manifeste ?

Va avea si Hotnews-ul deontologului Tolontan. Acolo a mers si Udrea, copilul de trupa, de acolo va continua seria de omagii pentru 10 10sb, ciobanul puscarias si mm-ul puscarias. Si tot de acolo vor scuipa coji de seminte pe ritmuri de manele in capul adversarelor celor de la 10 10sb

Vezi toate comentariile (8)
Comentează