FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, nevoită să-și facă echipă de fotbal feminin! Bugetul alocat de Gigi Becali: „Nici firimiturile de la masa bogaţilor nu le culeg”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 23:26 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 23:29

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali (62 de ani), va avea echipă de fotbal feminin începând cu sezonul viitor, după decizia luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

FCSB a contestat la TAS decizia Comitetului Executiv a FRF care prevedea ca toate cluburile din Liga 1 să aibă echipe de fotbal feminin din sezonul viitor, care să aibă minimum 20 de jucătoare și să evolueze în Campionatul Național U15, însă contestația clubului finanțat de Becali a fost respinsă.

Ca atare, FCSB a acționat rapid și a obținut serviciile tinerelor jucătoare de la Fair Play București. „Ne-au contactat mai multe cluburi sportive. Cei mai interesaţi au fost cei de la FCSB. Se vor mândri fetiţele astea că poartă FCSB în piept”, a spus Ion Bărbăcioiu, antrenorul echipei, pentru AntenaSport.

Simt o mândrie foarte mare. FCSB este clubul cu care ţin de când eram mică. Toata familia mea ţine cu FCSB şi sper că o să fie bine. Unul dintre preferaţii mei ar fi Dennis Man - Alexandra Lăzărean, viitoare fotbalistă FCSB

O să-i demonstrăm domnului Gigi Becali ceea ce avem noi de demonstrat şi, cu ajutorul lui, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să facem ceea ce ne-am propus. Am demonstrat că sportul rege care era al băieţilor, acum, în ultimii ani este dominat de fete - Valentina Petre, viitoare fotbalistă FCSB

Câți bani alocă Becali echipei feminine

Potrivit sursei citate, Gigi Becali este dispus să investească doar 10.000 euro anual în echipa de fotbal feminin, însă acest lucru nu i se pare problematic lui Ion Bărbăcioiu, antrenorul fetelor care vor evolua la FCSB.

„Ele nici firimiturile de la masa bogaţilor nu le culeg. Vin şi joacă de plăcere. Eu cred în fetele astea, mai tare ca-n orice! Cred că în câţiva ani vor umple stadioanele în România. Ele deja se bat de la egal la egal cu băieţii”, a spus acesta.

Becali, suspendat și amendat 

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a anunțat la începutul acestei luni o sancțiune dură pentru Gigi Becali, patronul FCSB, și pentru echipa roș-albastră. Gigi Becali a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro). Decizia vine după ce FRF s-a autosesizat după declarațiile sexiste ale lui Becali.

Gigi Becali a afirmat că femeile nu ar trebui să joace fotbal și că FRF nu-l poate obliga să își facă echipă de fotbal feminin.

Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Vreți să fie batjocorit bărbatul? Asta e intenția dracului! Femeia să aibă putere, iar bărbatul să fie schimonosit! Vrea să se strice familia! D-aia nu mai sunt familii, pentru că își pierd capul. Dacă Bodescu și Burleanu zic, fac echipă de fotbal feminin. Nu mă cert cu ei! Dar dacă le lovește mingea în sâni ce fac? Au sutien? Mai bine mă împușcați, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine îmi tai capul! Nu-mi schimb părerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar dacă e să mor. Mai bine mor! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joacă în zilele în care au problemele? 
Gigi Becali, în ianuarie 2020

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali nu se mai uită la bani! Ce jucător l-a fermecat: „5 milioane de euro CASH și procente”

Toni Petrea conduce la FCSB când nu mai contează! Gigi Becali i-a dat mână liberă: „Plec la mănăstire, fă ce vrei!”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (17)
427951077389201
Mihai Tanase  •  25 Iulie 2020, 12:36

Nu doar Steaua trebuie să-și facă echipă , toți trebuie să-și facă .Becali are bani și chiar dacă nu vrea o să-și facă , dar ceilalți care au datorii mari ,ce vor face ?

amicu
amicu  •  25 Iulie 2020, 09:15
Postat de Alice Popa pe 25 Iulie 2020, 08:44

Daca Becali isi inscrie fetele la echipa de fotbal recupereaza ceva din bani, care raman in familie!

Doar alea ar mai putea să joace la vreo echipa finanțată de misogin. Restul fetelor, daca sunt deștepte și au mândrie, îl refuza ferm.

amicu
amicu  •  25 Iulie 2020, 09:13
Postat de chromophobia pe 25 Iulie 2020, 08:56

Aceasta echipa,Fair-Play se antreneaza si isi joaca meciurile de acasa pe un teren care zici ca e dupa bombardament,pe Bd-ul Vasile Milea si este printre cele mai slabe echipe din campionatul feminin.Macar conditii mai bune sa le ofere Becali,e varza acolo

Mai bine pe terenul ăla decât *** la misogin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează