FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Destin incredibil » Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!

Nicolae Păun
Foto: Imago
Nicolae Păun Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 10:36 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:08

Gigi Becali a pus ochii pe Nicolae Păun (22 de ani), închizător cu doar 27 de meciuri la Sepsi. În urmă cu un an și jumătate, tânărul mijlocaș voia să se lase de fotbal din cauza salariului mic, acum e pe lista vicecampioanei României

Postul care altădată era arhiocupat la FCSB, cel de mijlocaș central, închizător, e considerat acum de Gigi Becali a fi deficitar. Deși îi are acolo pe Șut, Ov. Popescu, Perianu și chiar Oaidă la nevoie, patronul roș-albaștrilor a mai pus ochii pe un jucător de mijlocul terenului, cu valențe de „distrugător”. 

FCSB și-a tras „bijuterie” pentru deplasări! Cum arată și cele două detalii care ies în evidență
FCSB
FCSB și-a tras „bijuterie” pentru deplasări! Cum arată și cele două detalii care ies în evidență

E vorba despre Nicolae Păun, de la Sepsi, mijlocaș ce în ianuarie va împlini 23 de ani, ajuns la Sepsi de la Viitorul Cluj, la "pachet" cu Marius Ștefănescu.

Vulturar, omul-cheie în „afacere”

Închizătorul a apărut de nicăieri la Sepsi. Leo Grozavu a mizat pe el în partea secundă a stagiunii trecute. A prins „timid” echipa, apoi n-a mai fost scos din primii 11. Impresionează prin disponibilitatea la efort, este foarte combativ, nu ezită să încerce poarta cu șuturi de la distanță, dar apare frecvent și în preajma porții la fazele fixe. 

FCSB s-a interesat de el prin intermediul lui Florin Vulturar, impresarul preferat al patronului bucureștenilor, dar și cel ce se ocupă de viitorul lui Nicolae Păun.

Sepsi n-ar spune NU transferului

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, nu exclude o mutare a lui Păun la FCSB, însă doar în cazul unei oferte „de nerefuzat”: „Pe noi nu ne-a contactat direct domnul Gigi Becali, dar s-a interesat de Nicolae prin impresarul lui, Florin Vulturar. 

Ne bucură, înseamnă că avem jucători buni, dacă patronul de la FCSB se interesează de ei. Dacă ar fi să spun acum dacă e sau nu de vânzare, aș spune nu. Cel puțin până în vară. Dar la fel de adevărat e că o ofertă bună nu ar putea fi refuzată. Până nu avem o ofertă concretă, nu putem comenta. O să vedem ce se va întâmpla la iarnă", a spus Attila Hadnagy pentru GSP.RO.

Voia să se lase și să se facă jandarm!

Ajuns la Sepsi în 2018, Păun a fost împrumutat rapid la Târgu Secuiesc, în Liga a 3-a. Acolo a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători, fiind lăudat de toată lumea. Totuși, salariul pe care mijlocașul îl avea la Sepsi îl „trăgea” pe Nicolae spre retragere. 

Cei 2.000 de lei îi erau insuficienți pentru a se întreține, așa că voia să aplice pentru un post la Jandarmerie: „Avea un salariu mic și părea decis să renunțe în vara lui 2020. Îl adusesem la echipă și chiar voiam să-l debutez. Însă a făcut Covid și a ratat șansa. Voia să se lase, să devină jandarm. Apoi a intrat în echipă și n-a mai ieșit”, a explicat Leo Grozavu pentru GSP.

Video Torul despre Gaz Metan - FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Cifrele nu mint! Craiova nu mai sperie pe nimeni » Marea problemă a oltenilor în acest sezon

Presiune pe arbitri înainte de Dinamo - Chindia: „Încă o greșeală ar fi prea mult”

Citește și:

Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Superliga
Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Superliga
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (1)
aius
aius  •  11 Decembrie 2021, 11:42

Daca era de dorit de Rednic,ciuciu articol !Asa, nicio zi fara ...cioban !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează