FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ofertă de ultimă oră pentru Olimpiu Moruțan: „E dintr-un campionat foarte bun al Europei! Discuția e concretă”

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv), a oferit ultimele detalii despre oferta din Emirate pentru fotbalistul lui FCSB.
Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv), a oferit ultimele detalii despre oferta din Emirate pentru fotbalistul lui FCSB.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 17:35 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 18:25

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv), a oferit ultimele detalii despre oferta din Emirate pentru fotbalistul lui FCSB.

De asemenea, Vulturar a dezvăluit și că Moruțan face obiectul unei discuții concrete între FCSB și o echipă dintr-un campionat tare al Europei.

FCSB. Ofertă și din Europa pentru Olimpiu Moruțan

„Azi sau mâine vom avea o ofertă finală. Suma care s-a propus, cea de peste 10 milioane de euro, nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Cererea e undeva pe la 15 milioane, mai puțin nu va accepta FCSB. Spre 2 milioane este și salariul lui Moruțan. Nu se compară cu ce are acum, în România. E ceva fabulos!  

Are o propunere extraordinară după doar 6 luni de jucat meci de meci. Nu mai e vreun jucător din România în această situație. E foarte posibil să fie împrumutat din Emirate, e greu să-l țină mai mult de 6 luni, un an acolo. Patronii de-acolo au mai multe echipe.

Da, există o discuție concretă și cu o echipă dintr-un campionat foarte bun al Europei”, a declarat Vulturar în emisiunea „Liga Digi Sport”.

66 de meciuriși 6 goluri are Moruțan la FCSB în campionat. Înaintea acestui sezon, el a fost considerat mai degrabă o soluție de rezervă, pentru momentele în care lipseau titulari obișnuiți

VIDEO. Laurențiu Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „În seara aia, Becali a avut probleme mari”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Noi detalii despre negocierile pentru Moruțan: „De pe o zi pe alta se pot întâmpla lucruri!” » Suma uriașă cerută de Becali pentru mijlocaș

Transferul la FCSB i-a deraiat cariera! Regretul unui fost golgheter al Ligii 1: „Antrenorul știa că sunt cel mai bun, dar patronul nu mă plăcea!” » Incredibil ce face acum

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (94)
859779594095355
Nick Rasu  •  04 Ianuarie 2021, 23:36

ce campionat puternic al Europei....Turcia e 97% in Asia...si 3% in Europa... au noroc cu 3% de sint lasati sa joace in cupele Europene.. Turcia nu a fost si nici nu o sa fie o tara Europeana

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  04 Ianuarie 2021, 22:53
Postat de Gigi Papadie pe 04 Ianuarie 2021, 21:32

deocamdata steaua vinde cel mai bine. degeaba ti-e ciuda. Gigi face bani pe cind Dinamo este in faliment si cerseste bani de la suporteri

nu degeaba esti papadie

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  04 Ianuarie 2021, 21:45

Cum dracu se intampla ca mereu jucătorii " au oferte de la cluburi din Europa " și sfârșesc numai prin asia sau la echipe obscure?

Vezi toate comentariile (94)
Comentează