FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”

Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman +15   FOTO
Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 11:23 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 15:12

Laurențiu Calu este șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman. De aici, actuala vedetă de la FCSB s-a transferat în 2011, la 13 ani, la Academia Hagi, deși avea varianta de a merge la o academie din Anglia.

Prieten bun de familie cu părinții lui Coman, Calu spune că a fost „stupefiat” luni seară, când a citit știrea că fostul său jucător a fost prins circulând cu 165 de kilometri la oră și fără a avea un permis eliberat de autoritățile din România.

Laurențiu Calu, omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat!

Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău. 

Nu e infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale”, spune Calu, contactat de Gazetă.

„FCSB trebuia să-l ajute pe Coman”

Directorul de la Luceafărul Brăila crede că probleme din viața lui Coman au ca sursă forma sportivă slabă din ultima perioadă:

„Probabil trece printr-o perioadă mai grea și nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine și știu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor și văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situații de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susțină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate”.

Calu crede că scandalul permisului îl va afecta pe jucătorul lansat de el în fotbalul mare, deși speră să nu se întâmple așa. „E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem”.

EXCLUSIV Omul care l-a crescut pe Florinel Coman: „Sunt stupefiat! Cineva din anturajul lui l-a sfătuit foarte prost” » Ce îi reproșează clubului FCSB în cazul „Permisul”
Laurențiu Calu / FOTO: Fanatik

Citește mai multe știri despre cazul lui Florinel Coman:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (63)
ali.bec
ali.bec  •  23 Februarie 2021, 12:12

Sunteti siguri ca asta e antrenor de fotbal? Mie mi se pare cineva din Las Fierbinți.

iosif_2021
iosif_2021  •  23 Februarie 2021, 11:46
Postat de vali.gazzaev pe 23 Februarie 2021, 11:42

Nu trebuie sa il surprinda nimic. Asa se intampla la faci ce spune becali. ***. In berceni ti se imprima necinstea in adn :)))

Te-ai trezit prostălăule?? Credeam că ți-au pus monede pe ochi și vată în nări!

silvio...
silvio...  •  23 Februarie 2021, 15:01
Postat de vali.gazzaev pe 23 Februarie 2021, 13:37

Concluzia celei mai înalte instanțe judecătorești din România este exprimată clar prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 3425 din 3 decembrie 2014. Decizia ÎCCJ arată fără echivoc faptul că cesionarea mărcii între A.F.C. și FCSB, pe baza căreia s-a făcut înregistrarea la OSIM, a fost ilegală, întrucât A.F.C. nu putea vinde, cesiona sau transmite un bun pe care nu-l avea în proprietate, ci avea doar dreptul de a-l utiliza. Prin urmare, informațiile apărute în presă nu au nicio legătură cu realitatea și reprezintă o dezinformare evidentă a suporterilor steliști și a întregii opinii publice. Marca, palmaresul, tradiția, istoria și culorile nu au fost niciodată cedate de către Steaua București, deci nu au aparținut niciodată societății comerciale FCSB. Performanțele sportive realizate de Steaua București sunt reprezentative pentru România, acesta fiind cel mai titrat club la nivel internațional. Dorim să-i asigurăm pe suporterii steliști și pe toți iubitorii sportului din România că Steaua București va reprezenta în continuare cu aceeași ardoare istoria de peste 70 de ani a Clubul Sportiv al Armatei „Steaua”. Steaua București asigură continuitatea fenomenului fotbalistic pe care l-a creat de-a lungul istoriei sale în condiții de deplină legalitate.

Fiind concludenta si declaratia lui Talpan Florin Costel, din noiembrie anul trecut, atunci cand a spus ”N-am certitudinea că voi câștiga palmaresul!”. S-a dat de gol singur, palmaresul nu e la CSA, Talpan vrea sa il castige. Tocmai de aceea, si palmaresul FCSB e recunoscut de UEFA. Palmaresul nu e inclus in marca, nu are legatura cu marca. Cazul SV Austria Salzburg e cel mai relevant, in care a aparut o noua marca "Red Bull Salzburg" prin 2005, dar a pastrat palmaresul istoric al predecesoarelor. Asta desi in ligile inferioare joaca o echipa cu 'marca' SV Austria Salzburg, dar care a fost infiintata ulterior de catre suporterii nostalgici.. cam asta sunt si peluza Sud, o armata de suporteri nostalgici dupa numele si marca "Steaua". Dar palmaresul va apartine intotdeauna echipei care are continuitate sportiva. Caz inchis.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close