FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali trece acțiunile FCSB pe numele surorii sale: „Fetele nu au vrut”

Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda +11   FOTO
Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat luni, 24 aprilie 2023 13:39 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 15:11

Într-o conferință de presă de aproximativ o oră, Gigi Becali a anunțat că va renunța la FCSB și va ieși din fotbal.

Patronul roș-albaștrilor, nemulțumit de arbitraje, spune că este gata să vândă echipa oricui îi dă 25 de milioane de euro și că în perioada următoare va trece acțiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Cine va conduce FCSB după retragerea lui Gigi Becali: „El va fi președintele Consiliului de Administrație”
FCSB
Cine va conduce FCSB după retragerea lui Gigi Becali: „El va fi președintele Consiliului de Administrație”

Gigi Becali dezvăluie cine va fi noul acționar de la FCSB

„Am terminat. Ies din fotbal. Dacă dă cineva 25 de milioane, eu ies din fotbal. Azi am semnat ieșirea din toate funcțiile de la club. 

Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu vor. Au zis «Nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta» Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. 

Au spus «Nu vreau să intre în fotbal! Când ai fost la pușcărie, ai promis că plecăm și nu mai stăm în țară. Nu te-ai ținut de cuvânt. Dar acum lasă-ne să stăm liniștiți. Nu vrem pușcărie!».

Poate pun echipa pe numele surorii până vând. Vom vedea la Registrul Comerțului cum fac cu echipa. Voi da echipa cuiva din familie care are bani. 

Eu vreau să-mi scot banii. Da-ți-mi bani din ce vindeți, dar faceți ce vreți. Am creanțe, am dat bani. Cine ia echipa trebuie să-mi dea banii. Pe mine nu mă mai interesează. Dau echipa oricui. Să vină din Thailanda, Africa, Anglia. De oriunde. Dau tot. Baza nu o dau. Face 50 de milioane. Cum s-o dau? Doamne, ferește! Dau echipa, culorile, Talpan, jucătorii și palmaresul. Îl dau și pe Talpan. Dau echipa și nu o să mai intereseze nimic”, a spus Gigi Becali.

Citește și: 

„«Roșu» la ambele faze!” » Adrian Porumboiu, despre scandalul de arbitraj de la Rapid - FCSB: „N-are nicio scuză!” + Ce spune Ion Crăciunescu

Udrea, comentariu dur: „Doar un Corrado Cattani mai poate stârpi ce a brevetat Cooperativa și a perfecționat cuplul Vassaras-Burleanu”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
VardyParty
VardyParty  •  25 Aprilie 2023, 16:37
Postat de dobrin pe 24 Aprilie 2023, 23:12

Sigur ca nu e un mizilic, dar e foarte putin pe langa ce se da in SUA (de exemplu) pentru aceleasi infractiuni. In principiu ai dreptate, imi pierd vremea comentand declaratiile acestui personaj.

Daaaa, in SUA, auzi la Nea Gicu!! Ce mai urmeaza acum? Martha Stewart are alte metode de facut branza, superioare? Pai SUE e tara aia nebună, in care - daca ești profesoara de liceu si îți place si tie un copil de 17 ani, ajungi la pușcărie. La pușcărie, Nea Gicule! La pușcărie!!! Dacă era sa fiu eu, imi schimbam religia numai ca sa ii mulțumesc fetii; iar SUA o trimite la pușcărie. Pricepi Nea Gicule cat de strâmb prizezi problema…?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  24 Aprilie 2023, 23:12
Postat de VardyParty pe 24 Aprilie 2023, 20:21

Nea Gicule, sa fim seriosi, chiar si o zi acolo nu poate fi mizilic. Ca nu ti-l place pe Omu', e OK, nu toti trebuie sa mancam ciorba de veveritsa in fiecare duminica, dar da si Matale in alte partsi, ca - Slava Cerului - ai de unde alege.

Sigur ca nu e un mizilic, dar e foarte putin pe langa ce se da in SUA (de exemplu) pentru aceleasi infractiuni. In principiu ai dreptate, imi pierd vremea comentand declaratiile acestui personaj.

danutcornel
danutcornel  •  24 Aprilie 2023, 20:42

nul mai crede nimeni pe mascariciul de becali

Vezi toate comentariile (13)
Comentează