FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, AZI, 21:00

FCSB. Sfaturi pentru Toni Petrea de la un fost component al Generației de Aur: „Asta trebuie să faci cu Becali”

Toni Petrea va debuta la FCSB azi, în partida cu CFR Cluj +9   FOTO
Toni Petrea va debuta la FCSB azi, în partida cu CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 09:41 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 10:32

Bogdan Stelea (52 de ani) susține că nu ar putea să o antreneze pe FCSB și îi face o recomandare lui Toni Petrea (45), noul tehnician al roș-albaștrilor, înainte de derby-ul de debut cu CFR Cluj.

În momentul în care vii antrenor la o asemenea echipă, în afara faptului că trebuie să ai valoare și să știi să antrenezi, mai important este să știi să faci mental coaching cu Gigi Becali.

Eu cred că mai devreme sau mai târziu, antrenorul va trebui să-și canalizeze eforturile pentru a convinge acea figură care conduce la FCSB de a face anumite lucruri. Eu nu voi antrena la FCSB. De fapt, nu știu dacă voi mai antrena”, a spus Stelea, citat de digisport.ro.

FCSB - CFR CLUJ, liveTEXT de la 21:00 » Echipa lui Dan Petrescu are nevoie urgentă de victorie! Echipele probabile + cote

VIDEO Toni Petrea, primele critici pentru jucătorii lui FCSB: „Nu mai erau o echipă, doar individualităţi”

+5 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu, răspuns pentru Gigi Becali, după ce acesta a spus că nu are habar de fotbal: „Să intre în direct, s-o lămurim!”

FCSB - CFR CLUJ, liveTEXT de la 21:00 » Echipa lui Dan Petrescu are nevoie urgentă de victorie! Echipele probabile + cote

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  18 Iulie 2020, 10:13

Na, ca se baga in seama si o gloaba de antrenor ca Stelea. Stelica lasa-ne tata, ca tu esti la ani lumina distanta de ceea ce inseamna antrenorat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează