FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB sfidează logica! În fotbalul mare nu există ceea ce vor Becali și Vintilă

Articol de , - Publicat vineri, 06 martie 2020 08:00

După ce l-a exclus din lot pe Bălgrădean, FCSB speră să ia titlul cu un portar de 20 de ani, Andrei Vlad, situație care nu se regăsește la nici una dintre primele clasate în cele mai importante 7 campionate ale Europei!

FCSB va evolua în ultimele 9 etape cu Andrei Vlad în poartă, un portar de numai 20 de ani și cu o experiență foarte mică la nivel de Liga 1 și cupele europene. Șansele la câștigarea campionatului pentru echipa lui Vintilă scad dramatic din acest moment. Motivul? 

FCSB, alegere unică! Nimeni nu face așa ceva

În fotbalul mare nu există nici măcar un exemplu în actualul sezon în care o formație care e aproape de a lua titlul sau care încă speră să termine pe primul loc să aibă un portar titular a cărui vârstă să fie sub 23 de ani.

În cele mai importante 7 campionate din Europa, de la Anglia și Spania până la Olanda și Portugalia, toate echipele cu pretenții la medaliile de campioană au între buturi portari fie cu mare experiență, fie trecuți de 25 de ani. 

  • Singura excepție e Onana, de la Ajax, care are 23 de ani, dar palmaresul său e impresionant. 
  • Are deja peste 120 de meciuri în campionatul Olandei și aproape 50 de dispute în cupele continentale.
  •  În plus, a jucat o finală de Europa League și o semifinală de Champions League. 

În rest, sunt doar goalkeeperi trecuți chiar de 27 de ani, cu veteranii Neuer și Navas aproape campioni în Bundesliga și Ligue 1, cu Bayern Munchen și PSG.

Andrei Vlad, în ciuda faptului că a debutat în Liga 1 la 18 ani, în ultima vreme a jucat puțin. Are până în prezent doar 17 apariții în campionat și niciun trofeu în palmares. Mai mult, Andrei a apărat la FCSB într-un singur meci de play-off, cel de anul trecut cu CFR, din ultima etapă, dar confruntarea nu mai avea nicio miză fiindcă trupa din Gruia era matematic campioană. 

FCSB sfidează logica! În fotbalul mare nu există ceea ce vor Becali și Vintilă

Citește și alte știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu îl apără pe Cristi Bălgrădean după ce a semnat cu CFR Cluj! Acuză FCSB: „Să ne gândim la ce simte el”

Dennis Man, dur după calificare: „Dacă nu dăm 100% e greu”

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (88)
adriann_
adriann_  •  06 Martie 2020, 10:57
Postat de pe 06 Martie 2020, 09:42

bineinteles ca fecesebese sfideaza logika ! in care alt stat sekurist ati mai intalnit un club antisistem ca fcsb ??? only in romania cum ar zice americanu....

fcsb e club antisistem doar in masura in care pare de neinteles cum un recidivist care a furat peste 50 de milioane de euro de la un stat amarat ca Romania nu e deja la puscarie. Intr-adear, o banda de hoti care umbla in libertate pe strazi jefuind in stanga si in dreapta e antisistem...

bigbolo
bigbolo  •  06 Martie 2020, 09:30
Postat de wishmaster pe 06 Martie 2020, 09:16

ești habarnist și urechist, nenea... toți oficialii FCSB Bună au spus ca discuțiile cu Balgradean s-au terminat în punctul în care el doar trebuia sa se hotărască și sa semneze. Înțelegerea era semnata de club, lipsea doar semnătura lui și l-au lăsat sa se gândească și sa semneze când vrea el. Problema e ca deja era fitilizat de KVSC, totul devenise o sceneta de prost-gust, era clar ca nu va semna dar știa doar el asta. asta e, o sa fie plătite niște polițe la un moment dat în viitor. nu se termina pământul cu Balgradean. dacă vine Robocop creste siguranța în poartă, e peste Pufi.

Prostovan gigist, vezi declaratia fariseului, in care spune ca oricum nu i-ar fi prelungit contractul. Voi, gigistii, explodati de atata prostia. Corpul vostru nu mai suporta creierul ala imbibat de prostie!

catalynn
catalynn  •  06 Martie 2020, 11:25

Cred ca e timpul ca Duckadam sa își merite și el leafa, va intra titular! :-)))))

Vezi toate comentariile (88)
Comentează