FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Unde crede Basarab Panduru că va intra noul transfer pus la cale de FCSB: „Doar acolo poate să joace”

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 08:41 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 10:41

Mijlocașul ofensiv Alexandru Băluță (29 de ani) a ajuns la un acord verbal cu FCSB și va semna noul contract în cel mai scurt timp, după cum a anunțat GSP.ro.

Basarab Panduru a analizat transferul pus la cale de Gigi Becali și consideră că fostul jucător de la CS Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec sau Akademia Puskas nu ar avea loc în linia de 3 atacanți, ci va fi folosit ca inter, în sistemul 4-3-3.

Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania
FCSB
Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania

Unde crede Basarab Panduru că va evolua Alexandru Băluță la FCSB

„Părea că vine să facă tripleta Ivan, Băluță, Mitriță, la Universitatea Craiova. Parcă Băluță a mai jucat atacant și chiar a dat și goluri.

La FCSB, în stânga nu are unde să joace. Iar în dreapta sunt Valentin Gheorghe, David Miculescu și Andrei Cordea. Cred că doar ca inter poate să joace”, a declarat Basarab Panduru la OrangeSport.

  • Alexandru Băluță a mai evoluat în Liga 1 pentru Viitorul și pentru Universitatea Craiova. A strâns 149 de jocuri, 24 de goluri și 14 pase decisive.
  • Produs al Academiei Gică Popescu, Băluță a mai jucat de-a lungul carierei pentru Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec și Akademia Puskas.
  • E cotat la 700.000 de euro de transfermarkt

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din familia Puskas pentru acești trei ani minunați petrecuți împreună. Despărțirile sunt mereu dificile, dar știu că acest club va continua să progreseze, ceea ce mă face fericit. Aici am avut ocazia de a crește și ca jucător, și ca persoană.

- Alexandru Băluță, după despărțirea de Akademia Puskas

Citește și: 

Trădat de unul dintre fotbaliștii favoriți, Mihai Rotaru a răbufnit: „Nu mai există pentru mine și Craiova!” + mesaj macabru al Peluzei Nord

Hagi încearcă să relanseze un jucător trecut pe la FCSB și prin Serie A » Fotbalistul va semna cu Farul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  13 Iunie 2023, 12:05

A zis ca face 2 echipe, sa lupte pe toate fronturile, cupa, campionat, europa. Poate fi rezerva, intra dupa pauza cand se enerveaza Becali pe coman sau miculescu; poate intra si in locul lui Compagno; la fcsb, nu se respecta posturile, parca vad ca il baga si in linia de mijloc; un jucator, 6 posturi acoperite.

legio.sud
legio.sud  •  13 Iunie 2023, 11:30
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Iunie 2023, 10:48

...panduru este prost ...baluta este mai bun decat toata echipa fcsb ului ...joaca unde vrea el ...nimeni nu se compara cu el ...

Ironii …

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Iunie 2023, 10:48

...panduru este prost ...baluta este mai bun decat toata echipa fcsb ului ...joaca unde vrea el ...nimeni nu se compara cu el ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează