FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 3-0

FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul: „Avem nevoie de un fileu ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, orice contact era în favoarea lor”

FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul +28   FOTO
FCSB - UTA 3-0. Laszlo Balint a comentat arbitrajul

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 23:51 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 00:10

Antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, 41 de ani, a comentat prestația brigăzii conduse de Cătălin Popa, considerând că acesta i-a avantajat pe roș-albaștri.

„Dezamăgirea e mare, aveam așteptări. Ofensiv n-am făcut cel mai strălucit joc, dar defensiv am stat bine. Eliminarea și penalty-ul au fost momente importante. Neluț Roșu nu e principalul vinovat, toți suntem. Era greu să mai obținem un rezultat bun în acest context. Totuși îmi felicit băieții, au făcut un efort considerabil. 

Ce a fost azi e dureros, etapa viitoare nu vom avea trei jucători importanți... asta e situația. Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. Sunt suficient de mulți specialiști care să comenteze arbitrajul, dar de pe margine aveam impresia că avem nevoie de un fileu ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, pentru că orice contact era în favoarea lor. Dar nu asta e explicația scorului. Știam bine că FCSB e o echipă periculoasă când are spații. Le-am oferit spații, asta e, e o înfrângere din care trebuie să învățăm. Suntem destul de mici să ne batem în partea superioară a clasamentului”, a declarat Laszlo Balint la TV Telekom Sport.

+24 FOTO

Neluț Roșu a fost eliminat în meciul cu FCSB, la 0-0, iar echipa sa a încasa 3 goluri pe final.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Din păcate am pierdut și cred că am și eu o vină. Am luat roșu foarte repede, știam că va fi greu să mai rezistăm. 

Cred că puteam să evit al doilea cartonaș, dar totul s-a dus într-o direcție... Credeam că sunt singur, am vrut să degajez, l-am agățat pe Buziuc, l-am lovit... arbitrul a venit, prima oară n-a vrut să-mi dea galben, după care cei de la FCSB au pus puțină presiune pe el și mi-a arătat și pe al doilea

Campionatul e lung, avem încă de muncit foarte mult. Sperăm să avem un parcurs cât mai bun”, a spus Neluț Roșu pentru sursa citată.

Dragomir a făcut o previziune la GSP Live: „Va ajunge fotbalist mare de tot, e mai mare decât toate talentele lui Becali”

FCSB - UTA 3-0. Florinel Coman: „Cred că e cel mai bun moment al echipei. Anul acesta vom fi greu de bătut!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (67)
pigforever2
pigforever2  •  06 Decembrie 2020, 00:02

Mai degraba de un ring ca fotbal nu jucati. Din primul minut am vazut intrari dure, coate, picioare ridicate, capete date in stanga si in dreapta. Prapaditul ala eliminat a fost iertat cu putine minute inainte de eliminare dupa o intrare urata la mijlocul terenului. O echipa mica, urata, care te indeparteaza de fotbal. Mai bine invatati sa jucati sportul pe care-l practicati

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  06 Decembrie 2020, 07:38

În minutul 12 !!!!! aveau deja 9 fault-uri comise(din care și un cot în cap al lui,ați ghicit, roșu...Apoi același roșu zice el,săracu' pe gurita lui că a vrut să dea in basica,dar aata,basica nu mai era...Ce vrei mai mult de atât????? Pentru toți (ne)stiutorii care comentează pe aici,uta a fost o echipă de tăietori de lemne și nu una de fotbal.Si chefere îi bătea lejer,dacă primea penalty atunci când a fost(că a fost,deși urăsc chefereu')Atunci au avut noroc(la fel ca și cu mimamo(alții pe care-i urăsc mai rău).Acum au primit ce-au meritat,iar de nu era portarul ăla in zi bună luau o căruță, așa că gyussi bacsi,lasă-ne cu prostiile și mai joacă și FOTBAL....

kaptaingj
kaptaingj  •  06 Decembrie 2020, 01:02
Postat de alenb pe 06 Decembrie 2020, 00:58

Da, corect, deja o sa le trasati sarcina arbitrilor sa fie 2 eliminari si 2 penaltyuri de meci ca prea ca chinuiti, echipa ipotenta, fara corpul de balet si marele talent Tavita penalty nu bateati nici UTA nici Medias. Mai imi amintesc cum v-a iertat de eliminarea aia cu Clinceniu la 0-0 dar si ce penalty ari primit cu Dinamo pe final la 2-2 din care ati invins.

eu iti amintesc sa iti iei medicamentele. daca era ceva dubios,fii sigur ca urlau toate ziarele si toata uta daca nu era penalty. dar penalty mai clar decat ala nu exista.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează