FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Gică Hagi surprinde după victoria cu FCSB: „Steaua a produs mai mult fotbal decât noi”

Gică Hagi // FOTO: Raed Krishan
Gică Hagi // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:49

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, și-a felicitat jucătorii pentru victoria cu FCSB, 2-1, și a recunoscut că echipa roș-albastră a jucat mai bine.

„Îmi felicit jucătorii pentru luptă. A fost un meci bun, cu multă calitate.  S-a văzut neșansa pe care am avut-o în acele 6-7 meciuri în care nu marcam. Am avut și noroc, pentru că Steaua a ratat mult. Steaua a produs mai mult fotbal decât noi.

Știam că trebuie să forțeze, le-am dat inițiativa celor de la Steaua, iar noi am stat bine în teren și am speculat. Am luptat bine, e bucurie mare.

Suntem foarte fericiți. Am luptat și am alergat foarte mult. Mijlocașii au muncit mult și îi felicit. Mă bucur pentru Ianis că a marcat. În repriza a doua a jucat mult mai bine. 

E bine că am reacționat când trebuia. E bine că arătăm că merităm să fim în play-off. Aceste rezultate ne dau încredere. Nu ne gândim la titlu. Principalul obiectiv e locul 3. Avem un lot bun, dar nu va fi ușor”, a declarat Gică Hagi la Look Sport.

CITEȘTE ȘI:

FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  12 Martie 2019, 07:13

Observ că unii sunt plecați cu sorcova tot timpul! Este f.clar: Steaua este FCSB sau FCSB este Steaua!

hristac
hristac  •  12 Martie 2019, 05:02

baieti lui Hagi sunt pe kerosen.. rup tot dar pe o durata scurta. Hagi stie asta,nu este prima data cand echipa joaca stralucitor dar stie la fel de bine ca trecerea pe benzina si apoi pe motorina se face extrem de repede,kerosenul este ,,scump,, si se termina pana sa te dumiresti unde ai ajuns..

1191575757529655
Tony Huzzupasu  •  12 Martie 2019, 01:16
Postat de lucghencea pe 12 Martie 2019, 00:05

Ce pacat ca Hagi nu stie ce inseamna STEAUA si continua sa joace tzurca cu denumirea clubului ARMATEI din Ghencea . L-a platit becali cand juca in echipa cu Stoica si Lacatus si nu stim noi ? Din 1987 ? Pfiuuu . Cu parere de rau dl. Hagi uite ca nu ai antrenat niciodata la STEAUA si ai scapat si de o piatra grea de moara din trecutul sportiv . Antrenor la clubul lui becali nu insemna antrenor la STEAUA iar *** nu e in Ghencea . Tudorel Stoica ramane Unicul Capitan STEAUA si este cel mai mare sportiv care a jucat la noi la STEAUA si tot respectul pentru cei care nu confunda onoarea sportiva si identitatea unui club de mari realizari !

Stii ceva ?? Hagi stie care e Steaua dar pentru a scapa de niste gloabe nu poate sa denigreze fcsb , vezi tu oierul e finantator si la viitorul ( vreo 10 mil de euro pe cateva gloabe sau dus la constanta ) .,, Hagi mare jucator , om mic ., nu se uita in veci “ omeniile” de care viitorul a avut parte pentru a nu retrograda

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close