FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL

VIDEO FCU Craiova a pierdut cu Oțelul și e în colaps » La un pas să cadă pe loc retrogradabil + clasamentul și notele GSP

FCU Craiova a pierdut cu Oțelul / Sursă foto: facebook.com/SCOtelulGalati
FCU Craiova a pierdut cu Oțelul / Sursă foto: facebook.com/SCOtelulGalati

Articol de , - Publicat duminica, 31 martie 2024 16:04 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 16:56

FCU Craiova a pierdut cu Oțelul, scor 1-2, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oltenii pot cădea pe loc direct retrogradabil dacă Dinamo o bate pe Petrolul.

Programul etapei a 2-a din play-out

Oțelul a avut prima mare ocazie, în minutul doi. Cisse s-a înălțat perfect la un corner și a trimis cu capul pe poartă, însă Popa a respins. Gălățenii au continuat în același ritm și au fost mai periculoși în startul meciului. Adăscăliței a tras la colțul lung din afara careului, însă Robert Popa a respins în lateral.

Balonul a ajuns la Bodișteanu, care a centrat superb, cu interiorul, iar Cisotti a trimis cu capul în plasă, din apropiere. FCU a egalat pe contraatac, profitând de neatenția gălățenilor. Cisotti a executat o lovitură liberă, Popa a prins și a repus mingea în joc imediat.

Achim l-a văzut pe Bauza demarcându-se și i-a trimis o pasă lungă perfectă. Argentinianul a preluat bine, a scăpat singur cu portarul și a marcat cu stângul, la colțul lung.

Oțelul s-a impus după un gol cu călcâiul

La 6 minute de la reluare, Oțelul a trecut din nou în avantaj. De data asta, Cisse a fost marcatorul. Și nu a înscris orice gol, ci unul cum rar se vede în Superliga. Ghiocel a trimis în careu, iar Cisse, inspirat, a lovit balonul cu călcâiul și a punctat. Meciul a avut ritm și ocazii, pentru nivelul obișnuit de play-out.

Teles a fost și el aproape de gol, însă Robert Popa a prins. FCU Craiova a forțat pe final și a avut două mari ocazii în interval de câteva secunde, în minutul 89.

Sidibe a fost inițial blocat de Pap, din postură de 1 la 1. Mingea a sărit în corner, iar oltenii au executat rapid. Bauza a centrat perfect, și Sidibe a fost din nou la finalizare. A trimis superb, din prima, din voleu, însă Pap a respins de pe linia porții. Iar FCU a ajuns într-o situație ingrată în clasament.

Notele GSP după FCU Craiova - Oțelul 1-2

FC U Craiova 1948: Robert Popa 5 - Radu Negru 5, Gabriel Compagnucci 4, Leo Lacroix 4, Andrea Padula 4 (57 Matheus Mascarenhas 5) - Vlad Achim 4 (cpt / 62 Vlad Pop 5), Dragoş Albu 5 (56 Yassine Bahassa 5) - Andrei Dragu 5 (57 Sekou Sidibe 6), Juan Bauza 7, Benjamin van Durmen 5 - Aurelian Chiţu 4 (74 Vladislav Blănuţă 4)
Antrenor: Nicolo Napoli - 4

Oţelul Galaţi: Eduard Pap 7 - Mihai Adăscăliţei 5 (77 Miguel Silva), Jonathan Cisse 7, Costin Ghiocel 6 (56 Vasile Jardan 6), Milen Zhelev 5 - Joao Lameira 6, Diego Zivulic 6, Samuel Teles 6 - Frederic Maciel 6 (77 Aly Malle), Juri Cisotti (cpt) 7, Ştefan Bodişteanu 6 (68 Răzvan Tănasă 5).
Antrenor: Dorinel Munteanu - 8

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București) - 7; Asistenţi: Imre Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) - 7, Stelian Slabu (Braşov) - 7

FINAL. FCU Craiova - Oțelul 1-2

FCU Craiova - Oțelul, echipe de start:

FCU CRAIOVA: R. Popa - Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula - Achim, Dr. Albu - Dragu, Bauza, Van Durmen - Chițu
Rezerve: Gurău, Lekiatas, Kvakic, Marcarenhas, Blidar, Pop, Baeten, Sidibe, Bahassa, Ibrahim, Blănuță
Absenți: Zanfir, Abbey (fără drept de joc)
Antrenor: Nicolo Napoli

Oțelul: Pap - Adăscăliței, Cisse, Ghiocel, Zhelev - Lameira, Zivulic, Teles - Maciel, Cisotti, Bodișteanu
Rezerve: Stoian, G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Tănasă, Malle, Farcaș, Panait, S. Rus, Gaitan, Gomes Silva
Antrenor: Dorinel Munteanu

Citește și:

Descoperiţi-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot în ziua în care împlineşte un an pe banca FCSB-ului: „Voiam să fiu gangster!” + Dezvăluie cum a devenit religios: „Am rămas șocat! Atunci am început să cred”
FCSB
Descoperiţi-l pe omul Elias Charalambous! Interviu exclusiv cu antrenorul cipriot în ziua în care împlineşte un an pe banca FCSB-ului: „Voiam să fiu gangster!” + Dezvăluie cum a devenit religios: „Am rămas șocat! Atunci am început să cred”
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare
Dinamo
Răspunsul lui Andrei Nicolescu, când a fost întrebat dacă Dinamo se mai poate salva de la retrogradare

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
morisca_11
morisca_11  •  31 Martie 2024, 21:20

inca nu imi vine sa cred ca in Craiova , si nu numai inca mai exista *** *** care pun botul la vrajeala unui tatuat care traieste pe spinarea unui puscarias , ma intreb ce este in mintea lor cand cumpara bilete la meci ?? destinul puscariasului Mititelu a fost pus inca dinainte a incepe campionatul asta , oricum lucrurile vor intra in normal cand puscariasul Mititelu prin retrogradare va pleca la Tg jiu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ss21
Ss21  •  31 Martie 2024, 20:57

Corect.....anul asta mă bucur pt a 21-a oara! Favoritele de neprețuit! ???? Istoria se repetă, Otelul ii învinge, Steaua campioana......asta a lipsit in ultimii 8 ani! :)))))))))

Ss21
Ss21  •  31 Martie 2024, 20:55
Postat de GionVaiani pe 31 Martie 2024, 16:47

StarSteel ... acum 21 ! Esti patetic fecesebistule si otelarule !

Corect.....anul asta mă bucur pt a 21-a oara! Favoritele de neprețuit! ????

Vezi toate comentariile (31)
Comentează