FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fierbe vestiarul la Dinamo: jucătorii și Contra, duși cu vorba de Pablo Cortacero! Ce a promis din nou spaniolul

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 21:34 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 22:23

Dinamo nu are nicio victorie în primele trei etape din Liga 1, în care a acumulat doar două puncte, iar situația este una tensionată la nivelul vestiarului.

Din informațiile GSP.ro, jucătorii lui Cosmin Contra încă nu și-au primit restanțele, iar azi au ajuns la două luni de restanțe. Aceștia sunt supărați pentru că li s-a tot promis că vor fi plătiți, dar nu au primit niciun ban. Mai mult, jucătorii au aflat că angajații sunt plătiți la zi.

Fotbaliștii lui Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii. „Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători azi, când s-au făcut două luni de neplată a salariilor.

Mai mult, înainte de meciul cu FC Botoșani, jucătorii și Cosmin Contra au declarat că au primit o parte din bani, dar se pare că totul a fost o înțelegere între ei și antrenor. „Guriță” i-a rugat pe fotbaliști să nu mai spună public că au probleme pentru că vor fi plătiți, promițându-le că vor primi banii, iar acum și el este supărat din cauza acestei situații.

Finanțatorul Pablo Cortacero este așteptat să vină în această săptămâna la București și le-a promis jucătorilor că va achita restanțele. Mai mult, spaniolul ar urma să aducă și un nou atacant pentru echipa alb-roșie.

VIDEO Match preview: totul despre meciul Gaz Metan - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

6 minute pentru o carieră: portretul noului titular de la Dinamo! Poveștile lui cu Mourinho, Zidane și Cristiano Ronaldo

Vine la Dinamo după golul senzațional cu Barcelona și va avea cel mai mare salariu din România: „Altfel cum să îl convingi?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (147)
blackknight
blackknight  •  20 Septembrie 2020, 20:22

la cum jucati ar trebui voi sa dati bani...

pendulu
pendulu  •  16 Septembrie 2020, 12:09
Postat de tatastrumf pe 16 Septembrie 2020, 10:11

Asa este, Dinamo este AICI, dar in Liga a 4 a , pentru ca AFC DINAMO BUCURESTI este in Liga a 4 a. Echipa din Liga 1 se numeste oficial DINAMO 1948 SA ( fara "BUCURESTI" ) , conform Registrului Comertului , si este infiintata in 2001, si are CUI : 13699971, si Nr. Inregistrare Reg Com J40/1429/2001, cu sediul in Stefan cel Mare 7-9. :))))))))))))))

vad ca stii mai multe decat stii despre fcsb .pana la urma o sa devii fanul echipei lui badea ca oricum tu sustii vad mereu echipe nascute fraudulos prin furt de identitate spune si seful ligii ,chiar ai o afinitate pt ce face badea si echipa lui nu m-ar mira sa aud ca esti prezent la meiuri le echipei .nu e rau odata ce stii ca echipa infiintata fraudulos o sa se disfiinteze trebuie sa ai alternative si cum tu sustii numai securisti sau hoti puscariasi echipa lui badea e o optiune buna pt tine in viitoru apropiat cad fcsburleanu se desfiinteaza si intra in faliment .deja stapanaul tau numai e prezent in presa e clar ca e bolnav posibil de corona la 33 si dar si la balaceanca posibil din cauza ce se intamplala Dinao si el nu poate sa tina pasul cu Dinamo,Craiova,CFR, si bola se adanceste cand s egandeste ca are de recuperat (ca doar el e recuperator nu patron )11 milioene de la fcsb si acestia NU au cum sa achite nota lui elgerale stapandesclavi.esti de ...pt ca esti consecvent si nu erau sa iti alegi a 2-a echipa favorita .

babacloanta
babacloanta  •  16 Septembrie 2020, 11:48
Postat de bogat pe 16 Septembrie 2020, 11:25

O intrebare pentru autorii acestei soparle: vestiarul fierbe la 100 de grade, bulbuceste usor pe la vreo 60 sau e doar caldutz pe la vreo 36 de grade? "Fotbaliștii lui Dinamo s-au interesat la conducătorii români dacă sunt bani pentru salarii. „Nu există niciun leu în conturi”, a fost mesajul primit de jucători azi, când s-au făcut două luni de neplată a salariilor." Cine sunt mai concret acei "conducatori romani"? Balanescu sifonarul vostru? Aia de s-au grabit sa faca sluj in fata spaniolilor ca sa-i tina la clubul asta cu conturile goale? Am mai spus-o, conducatorii spanioli vor fi permanent sabotati daca nu vor da afara "conducatorii romani" care lucreaza pentru presa de cancan si lucreaza impotriva intereselor clubului.

exact .balanescu este aparat de cine altu decat de cel care Nu a vrut ca Dinao sa aibe un stadion securistu Badea .cums a nu se sifoneze cand in club sunt fosile care au simpatii cu badea ,cu borcea etc .Patronul actual ar trebui sa faca o epurare masiva sa dea afara pe toti care au avut un contact cu badea borcea cu fratui impresari puscariasi ..jucatorii care sunt ipresariati de unii impresari sa fie obligati sa isi schimbe impresarul daca vrea sa ramana la Dinao sau daca nu vrea sa fie EJECTATI FARA RESESNTIMENTE ..jucatorii romani sunt in cardasie cu lucratorii din presa de liga 5-a si mereu vor sifna pt ca acestia sa aiba articole favorabile in presa urat mirositoare o rpesa cancanista si asirvita unui club ?!care E PLIN DE INFECTII in loc sa fie dura pt ca acesta echipa burlanita poate contamina lume si unii din ei sa aiba consecinte f grave .da ei au alte ideletniciri NU SANATATEA POPULATIEI si dece Dinamo sa fie o forta si fcsb o miz3r13 bolnavicioasa ?NORMAL SI DE DREPT FCS BURLEANU AR TREBUI SA FIE DEPINCTAT CU CATE 3 PUNCTE DE COVID DUPA CUM ANUNTA JUSTIN POPESCU SI PRIMA MASURA 14 ZILE IZOLATI SI MAIDANUL DIN BERCENI DE LANGA CIIMITIR ZAVORANCEI SA FIE INCHIS PE TERMEN LUNG CA E PIN DE INFECTII SI BOLI .

Vezi toate comentariile (147)
Comentează