FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Firţulescu: "Mititelu mă făcea mereu imbecil şi curvar, dar nici un antrenor nu s-a plîns de mine"

Dragoş Firţulescu
Dragoş Firţulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 10:18

Dragoş Firţulescu a vorbit la emisiunea Sport Cafe, de la GSP TV, despre situaţia de la Craiova. Fotbalistul a spus că nu a mai fost plătit de 7 luni şi că e foarte posibil ca în următoarele zile să îşi găsească echipă.

"Sînt disperat, vreau să găsesc o echipă şi sînt şanse mari ca în următoarele zile să semnez cu un club. Nu mai am nici o speranţă să recuperez banii pe care îi am de luat de la Craiova", a spus jucătorul.

Mijlocaşul şi-a amintit şi de relaţia pe care a avut-o cu patronul: "Mititelu mă făcea mereu imbecil şi curvar, dar contează că nici un antrenor nu s-a plîns de mine în timpul antrenamentelor. Mi-am făcut treaba"

18 meciuri are Firţulescu (22 de ani) în primul eşalon, în care a marcat un singur gol

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
marian79iulian
marian79iulian  •  03 August 2011, 22:03
Postat de iarnaaa pe 03 August 2011, 11:48

Cei mai buni jucatorii ai PLanetei au fost scunzi: Maradona, Messi, Stoickov, Hagi, Litbarsky, etc! Succes tinere, talent ai, mai trebuie slefuit!

are el talent cum avea si ionescu ala, de s-a tzepuit jiji cu 1 milion juma!! astia- sunt pamblicari care dispar repede din peisaj si la 30 de ani auzi de ei ca sunt faliti si datori pe deasupra!!

marian79iulian
marian79iulian  •  03 August 2011, 22:00

firtulescule, daca te priveste un om serios mai atent sa stii ca descrierea lui mititelu nu pare sa fie departe de adevar, dar poti sa-i dovedesti ca s-a inselat omu' ; la urma urmei doar voi stiti daca exista vreo dovada ca ai fi imbecil si curvar, ca fotbalist nu prea ai demonstrat ca esti decat cel mult unul de duzina! fara suparare!

ursuu_vesnic_albalbastru
ursuu_vesnic_albalbastru  •  03 August 2011, 14:09

de ce nu ati iesit pina acum cu acuze destea bai nesimtitilor,ce vi se putea intimpla?va lua mititelu cai de la bicicleta sau acum ca il vedeti jos sinteti si invatati de alte persoane sa atacati si voi iar asta cu curvarii puteti sa va scoateti voi pina maine in fata publicului pt ca asa e sinteti niste curvari dar treaba e ca,curvele va pun capac de numai stiti sa dati cu piciorul in mingie si va mai cad si pe cap si pe portofel

Vezi toate comentariile (12)
Comentează