FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Flavius Stoican e zero cu steliștii! Palmares horror contra FCSB pentru antrenorul lui Poli Iași

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 14:25

FCSB joacă în această seară, de la ora 20:45, în deplasare cu Poli Iași, în runda a 18-a a Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Poli Iaşi - FCSB se anunţă un meci incendiar astăzi, în ziua care deschide etapa a 18-a. În tur a fost 1-1 pe Arena Naţională, un rezultat pozitiv pentru Flavius Stoican, un antrenor pentru care însă FCSB înseamnă practic coşmar. De când a început să antreneze în Liga 1, Stoican, 41 de ani, n-a reuşit să o bată pe Steaua.

Contraperformanţa e cu atât mai mare pentru Flavius cu cât în afara meciului din tur, el a fost adversarul roş-albaştrilor stând pe banca lui Dinamo. A avut parte de 5 dueluri, 3 eşecuri şi două remize, golaveraj 5-13! În plus, a înregistrat două înfrângeri dintre cele mai drastice din istoria "câinilor" în derby-urile cu Steaua: 2-5 şi 0-3.

În schimb, Stoican are un palmares incomparabil mai bun în disputele cu Dinamo, fostul său club. I-a fost adversar de două ori şi are deja un succes bifat, partida din turul actualului campionat, când Poli Iaşi s-a impus cu 2-1. 

Dintre actualii tehnicieni din Liga 1 cel care are cele mai multe succese în faţa Stelei, indiferent de competiţie, e Cristi Pustai. "Principalul" lui Gaz Metan are 5 victorii, reuşite pe banca a 3 echipe: Mediaş, Rapid şi ASA Tg. Mureş.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  18 Noiembrie 2017, 09:54

A bătut bă Stoican,ce mai ziceți acum?

roadghost
roadghost  •  17 Noiembrie 2017, 16:39

Propozitia "Stoican este zero cu stelistii" are cu doua cuvinte mai mult decat ar trebui pt a intruni valoare de adevar 1

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  17 Noiembrie 2017, 15:49

Eu sunt stelist, dar Flavius asta chiar imi place, se vede cum pune suflet meci de meci, e cel mai implicat antrenor la ora asta in liga 1... sa vedem ce rezultate va avea, ca de dorinta e plin...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează