FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VOLUNTARI 0-0

Prima reacție a lui Florescu după momentul controversat cu Hanca: „Mi se pare penibil!”

Suporteri Dinamo/ foto Raed Krishan (GSP)
Suporteri Dinamo/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 13:59 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 13:59

Mijlocașul lui FC Botoșani, Eduard Florescu, a vorbit la finele partidei cu Voluntari (0-0) despre acuzațiile de blat pe care dinamoviștii le-au adus moldovenilor după victoria acestora de la Ploiești, cu Petrolul (2-1).

Botoșaniul n-a reușit decât o remiză cu FC Voluntari, 0-0, și rămâne momentan deasupra liniei fierbinți a clasamentului, pe poziția a 12-a.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”
U Cluj - Dinamo 3-3
Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

Dinamo i-a adus acuzații grave lui Eduard Florescu

După fluierul final, însă, s-a discutat din nou despre acuzațiile venite dinspre Dinamo cu privire la un presupus blat al moldovenilor în meciul câștigat de ei la Ploiești, în fața Petrolului (2-1), pe 29 aprilie.

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acelui rezultat, coborând pe loc direct retrogradabil. Ulterior, pe rețelele de socializare, a părut un videoclip în care Eduard Florescu îi șoptește ceva lui Sergiu Hanca, chiar înainte ca mijlocașul Petrolului să execute un penalty pe care avea să-l rateze, la 1-1. Iar Nicu Grameni, crainicul „câinilor, l-a redistribuit și a insinuat că cei doi ar fi căzut la o înțelegere.

Eduard Florescu spune că a încercat să-l deconecteze pe Sergiu Hanca

Reacția lui Florescu? „Ce să vă spun? Mi se pare penibil, de-a dreptul penibil! Am văzut că au zis că i-aș fi spus eu să aștepte, să plece, să tragă. Mi se pare penibil ce s-a discutat! Nu vreau să vorbesc prea mult pe acest subiect.

Așa cum am mai spus, mi se pare incredibil așa ceva. Eu îi ziceam lui Hanca să aștepte să plece portarul ca să-mi dea gol mie?! Vă dați seama, m-am dus la el și am încercat să-l deconectez puțin. Niște acuzații de la niște oameni de nimic! Penibil!”, a a comentat jucătorul botoșănean.

Raul Rusescu: „Cei de la Dinamo ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal”

În sudioul GSP LIVE, Raul Rusescu a comentat și el momentul invocat de dinamoviști. „Nu vreau să intru în teoria conspirației și nici nu cred în asta. Pur și simplu a fost o șicană, sunt convins de asta. Lucrurile astea se întâmplă la fotbal, chiar și în timpul execuțiilor. Normal că jucătorii celor de la FC Botoșani și-au dorit ca Hanca să rateze, aveau nevoie de puncte.

E un subiect care nu ar trebui să existe. Este o șicană și atât! Florescu i-a făcut asta și lui Abdallah. Mi s-a întâmplat și mie de multe ori. Portarii fac des lucrurile astea. Cei de la Dinamo ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal”, a spus fostul jucător al FCSB.

VIDEO. Raul Rusescu, mesaj categoric după acuzațiile de blat ale dinamoviștilor: „Asta trebuie să facă Dinamo!”

Mai puteți citi:

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0. Punctul cât o salvare

Mesajul transmis de Bogdan Andone după FC Botoșani – FC Voluntari: „Asta vreau să remarc”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
Bedyxanul
Bedyxanul  •  06 Mai 2024, 12:33

L-a deconectat ...de la aparate pe săracul Sergiulică:))!

creeperno534
creeperno534  •  05 Mai 2024, 22:43

Adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu!

fcsb.blatista
fcsb.blatista  •  05 Mai 2024, 22:00

D3esfiintati rubrica de comentarii, daca tot păstrați comentariile *** ale unor gigisti jegoși clienții voștri de serviciu! Florescu parca e coborât din lacrima lui Christos, blatistul....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează