FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Neschimbat! La 43 de ani, fostul căpitan din Liga 1 se pregătește cot la cot cu fotbaliști mai tineri cu 20 de ani! GSP a surprins imaginile în Antalya

Florin Cernat se pregătește cot la cot cu fotbaliști mai tineri cu 20 de ani. Foto: Ionuț Iordache (GSP) +35   FOTO
Florin Cernat se pregătește cot la cot cu fotbaliști mai tineri cu 20 de ani. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 16:54 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 16:57

La 43 de ani, Florin Cernat, fostul mare talent al fotbalului românesc, se menține ireproșabil și chiar se bagă la miuțe alături de fotbaliștii de la FC Voluntari, clubul de la care și-a încheiat cariera în 2018 și unde azi ocupă funcția de director sportiv.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Fostul playmaker al lui Dinamo Kiev și al naționalei încă n-a renunțat definitiv la echipamentul de jucător în favoarea costumului de oficial. Când are ocazia, intră fără rețineri în antrenamentele Voluntariului, cum a fost cazul și la una dintre ședințele de pregătire derulate de ilfoveni în Antalya.

Dragoș Grigore rămâne în Superliga » Cu ce echipă negociază fundașul de la Rapid: „Există discuții”
LIGA 1
Dragoș Grigore rămâne în Superliga » Cu ce echipă negociază fundașul de la Rapid: „Există discuții”

Și nici n-ai zice că cel poreclit „Diamantul” e retras de mai bine de cinci ani, diferența fizică față de fotbaliștii din lot e aproape insesizabilă!

FOTO. Florin Cernat se pregătește cot la cot cu fotbaliști mai tineri cu 20 de ani

+31 FOTO

Cernat a avut dublu rol la ședința de pregătire de vineri dimineață. A întregit numeric una dintre echipe în jocul-școală cerut de Poenaru la începutul antrenamentului, dar le-a și oferit indicații mult mai tinerilor jucători cu care a devenit coechipier de ocazie.

Reporterii GSP au surprins câteva cadre cu fostul mijlocaș implicat în miezul acțiunii. Și chiar dacă și-a mai pierdut din mobilitate sau viteză, Cernat încă îmblânzește cu o ușurință debordantă balonul!

14 aparițiiși două goluri a bifat Cernat în tricoul primei reprezentative

Poreclit „Diamantul”, supranume primit la începuturile carierei, Cernat s-a numărat printre playmakerii de rasă pe care fotbalul românesc i-a dat în prima parte a anilor 2000. De-a lungul carierei, Florin Cernat a jucat la Oțelul Galați, Dinamo, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor, Viitorul și FC Voluntari.

Neschimbat! La 43 de ani, fostul căpitan din Liga 1 se pregătește cot la cot cu fotbaliști mai tineri cu 20 de ani! GSP a surprins imaginile în Antalya
Florin Cernat, în tricoul primei reprezentative / Sursă foto: GSP

VIDEO. Imagini de la antrenamentul celor de la FC Voluntari din Antalya

Citește și alte știri de actualitate:

Pe cale de dispariție în România » Cum arată antrenamentele lui Sepsi sub Bernd Storck: neamțul, din altă ligă + cum și-a pedepsit jucătorii
SEPSI
Pe cale de dispariție în România » Cum arată antrenamentele lui Sepsi sub Bernd Storck: neamțul, din altă ligă + cum și-a pedepsit jucătorii
„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”
DINAMO
„Câinii” reînvață fotbalul și cum se marchează » Zeljko Kopic de la „Acesta nu e Dinamo!” la „Așa, dați gol, yes, yes, bravo!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează