FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Florin Prunea, declarații controversate despre FRF: „Cluburile nu vorbesc pentru că mai sunt comisii, arbitraje” + „Nu uitați că e an electoral!”

Florin Prunea a contestat de-a lungul timpului activitatea FRF
Florin Prunea a contestat de-a lungul timpului activitatea FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 19:39

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a făcut o serie de afirmații controversate în această seară, lăsând de înțeles că reprezentanții formațiilor din România evită să vorbească în public de frica FRF: „Mai sunt comisii, arbitraje”.

„Am luat și eu legătura cu anumiți președinți de la Liga a 3-a, iar ei ar dori să primească înapoi suma depusă la începutul sezonului drept garanție pentru rămânerea în competiție. Și echipele din Liga a 2-a sunt în aceeași situație.

Dar ei nu prea vorbesc, pentru că mai sunt niște comisii, arbitraje. Eu zic că ar trebui ajutați într-un fel. De asta ești Federație, să ajuți cluburile”, a spus Prunea în emisiunea „Digi Sport Special”.

  • La începutul fiecărui sezon, cluburile depun la Federația Română de Fotbal o sumă care să garanteze rămânerea în competiție până la finalul campionatului. În mod normal, banii sunt returnați la finalul anului competițional;
  • Potrivit lui Prunea, conducătorii formațiilor din eșaloanele secunde și-ar dori acum să primească înapoi această sumă, întrucât întâmpină probleme financiare din cauza crizei COVID-19;

Florin Prunea: „Nu uitați că acest an e unul electoral”

De asemenea, Florin Prunea a comentat și înghețarea sezonului din Liga 3, soluție propusă de Răzvan Burleanu și acceptată de cluburi: „Nu uitați că acest an e unul electoral. Uitați-vă ce echipe ar promova în momentul de față. Nu vreau să dau exemple, pentru că o să fiu iar chemat pe la comisii”.

  • Dacă se vor păstra măsurile prezentate de Răzvan Burleanu, doar Aerostar Bacău și FC U Craiova 1948 ar promova direct. Ceilalți 3 lideri din C, Unirea Slobozia, Progresul Spartac și Fotbal Comuna Recea, vor juca un meci de baraj cu ocupantele locurilor 2. Barajele ar fi Slobozia - Mostiștea Ulmu, Progresul Spartac - Slatina și Comuna Recea - Minaur Baia Mare.

VIDEO Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor

Citește mai multe știri de actualitate:

Ionuț Radu, în conflict cu fostul selecționer Cosmin Contra? Declarație enigmatică a portarului: „Sunt multe de spus”

Lovitură uriașă pentru FCSB! Ultrașii se întorc alături de echipa lui Gigi Becali: „Am semnat un pact cu Peluza Sud”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
therealtruth1
therealtruth1  •  09 Mai 2020, 21:08

prunea la fiecare doua commenturi spune ca este an electoral. da bah,daca nu era politica dinam999op era desfiintata de mult,la fel si cfr. fara politica din pacate in tara asta tragi greu. daca esti cinstit ca Steaua din liga 1,vine politicul si te saboteaza. de asta vreau dreptate.

therealtruth1
therealtruth1  •  09 Mai 2020, 22:44
Postat de rocky2 pe 09 Mai 2020, 22:28

fcsb e in liga 1, adică niste nimeni in drum! Fara stadion, fara culori, fara suporteri!

bine ca s-a desfiintat definitivi si irevocabil rapid in 2016. ati primti acum cateva zile si decizia in lupta cu celalat clona de la afc.

samertx
samertx  •  10 Mai 2020, 04:13
Postat de therealtruth1 pe 10 Mai 2020, 03:01

*** ca cfr a pierdut campionatul in 2008 jucand cinstit cu cfr 2 si nu Steaua care a facut egal cu Steaua 2 aka gloria buzau si a pierdut campionatul. sa spui ca un *** este inteligent este ca si cum ai spune ca ***. dar ***.

Auzi mă? *** *** ***? ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează