FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea nu mai vine la Dinamo: "Nu a acceptat asta!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 19:08

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! 

Dinamo a făcut o mutare radicală pe banca tehnică, dar a dat chix în negocierile cu Florin Prunea, pentru zona administrativă. Președintele Alexandru David a dezvăluit motivul.

"Cu domnul Prunea, lucrurile sunt destul de simple. M-am întâlnit cu dânsul miercuri, au mers bine negocierile. Singura problemă e durata contractului. Noi i-am propus un contract pe durată determinată, el nu a acceptat asta. A vrut pe o perioadă nedeterminată.

Cele două părți nu au putut renunța la punctul de vedere pe care-l aveau pe acest subiect. Joi era clar că nu mai vine, lucrurile au căzut. Eu am fost prezent la întâlnirea cu avocatul. I-am spus să ne dea fișa postului pe care a avut-o și la alte cluburi. Suntem în căutări pentru a întări zonele în care suntem deficitari", a declarat David la TV Digi Sport. 

Vezi și: Claudiu Niculescu, anunț-șoc: "Mi s-a propus să rămân în club!" » Decizia luată de fostul tehnician al "câinilor"

 Claudiu Niculescu, mesaj către Mircea Rednic » Cine e omul care l-ar fi pârât la șefi + Concluzia de senzație a lui Ianis Zicu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  13 Octombrie 2018, 21:17

Nu ne mai trebuie director pe parte administrativa, dati puteri depline lui Mircea Rednic, nu e mare chestie sa urmareasca jucatori !!! Conducerea trebuie doar sa asigure salariile la zi si un climat bun pentru performanta, de restu se ocupa mister Rednic, bine ai venit acasa Mister !!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  13 Octombrie 2018, 20:51

Ah ce bine. Nu pot sa-l suport pe oportunistul acesta.

duta_dd
duta_dd  •  13 Octombrie 2018, 20:20

ce usurare... nici o pierdere

Vezi toate comentariile (7)
Comentează