FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

VIDEO. Florin Prunea, reacție la poza virală care îi ironizează gafa cu Suedia: „Da, în '94 am ieșit și am pierdut”

Florin Prunea în meciul contra Suediei de la CM din 1994
Florin Prunea în meciul contra Suediei de la CM din 1994

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 17:30

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a reacționat pe subiectul pozei care s-a viralizat rapid, ieri, pe rețelele de socializare. Imaginea - ideea unui microbist, Cosmin Asandei - făcea trimitere la celebra gafă de la Mondialul din '94, în fața suedezului Kennet Andersson, în contextul în care cea mai bună măsură de prevenție a răspândirii coronavirus e să nu ieși din casă. 

VIDEO. Florin Prunea, reacție la poza virală care îi ironizează gafa cu Suedia: „Da, în '94 am ieșit și am pierdut”

Fostul portar al echipei naționale a folosit imaginea ca prilej pentru a îndemna oamenii să rămână acasă, în această perioadă marcată de pandemie.

Videoclipul cu răspunsul lui Florin Prunea a fost postat de Ionuț Lupescu (51 de ani), pe pagina sa de Facebook. „Am ieșit, am greșit și am pierdut! Dar era doar un meci. Acum este vorba despre viețile tuturor. Eu stau în casă. Stați și voi acasă” a fost mesajul transmis de managerul general al lui Dinamo.

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Cum ar fi declanșat meciul Atalanta - Valencia pandemia de coronavirus din Spania și Italia » Explicațiile unui expert: „A fost o bombă biologică”

Ultima oră » Primele două decese provocate în România de COVID-19, 433 de persoane infectate + lista măsurilor excepționale pe care Ministerul de Interne le aplică de azi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
solox
solox  •  22 Martie 2020, 20:45

Un meci se joaca pana in ultimul minut, cei care au gresit au fost cei care au executat 11m - Petrescu si Belodedici. Daca Prunea nu iesea tot gol era - Kennet Andersson era deasupra tuturor singur cu portarul. Prunea cu mainele sus in saritura a fost sub Andersson -1.93m care a venit din alergare cu detenta mare printre trei fundasi! Prunea nu a gresit ca a iesit , careul de 6 m e al portarului. La faza golului egalizator greseala este a lui Popescu - inainte de centrare renunta sa mai alerge dupa Nilson - care nestingherit se intoarce spre poatra si centreaza perfect pe capul lui Andersson - dupa care priveste ca un spectator golul. Cei care vor sa ma contrazica sa vada faza in intregime nu doar momentul sariturii. Pana la finalul meciului Prunea a mai scos doua goluri gata facute.

itu52
itu52  •  22 Martie 2020, 18:38

În poză apare și bursucul, era în izolare, avea vreo 2 m până la Prunea. Detenta lui Andersson este de invidiat. Pe acolo era pustiu, lui Prunea nu a avut cine să-i spună #staiînpoartă. Era bine să fi fost Lupescu unde e Bursucul iar Bursucul în fața lui Andersson.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Martie 2020, 10:39

Reacție de bun simț la o mârlănie tipic românească! Ce face el acum nu îndreptățește pe nimeni să-l atace josnic, reamintind lumii în permanență de o gafă pe care numai unul care n-a făcut niciodată sport nu o poate înțelege. Evident, cei care tot râd de el, complet inculți în materie de sport și negri în cerul gurii, n-au de unde să știe că Illgner a încasat un gol identic de la același jucător la Euro 1992. Și acum vă las să căutați cine a fost Bodo Illgner...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează