FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Antrenorul din Superligă, informat oficial de discuțiile dintre clubul lui și Marius Șumudică

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 10:25 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 11:38

Petrolul a scos un egal cu Dinamo, scor 1-1, completând bilanțul bun al antrenorului Florin Stângă pe banca „lupilor galbeni”. Apar, în continuare, vești legate de venirea la Ploiești a unui tehnician cu Licență PRO .

Oficialii Petrolului nu au ascuns discuțiile purtate cu Marius Șumudică. Inclusiv Florin Stângă, antrenorul intermediar al ploieștenilor, a fost informat de acest lucru.

Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor
CFR CLUJ
Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor

„Am fost informat de discuțiile purtate, la un moment dat, cu Marius Șumudică. A mai fost o variantă de antrenor cu Licență PRO, care să vină lângă mine, dar a căzut. Pe mine mă interesează, în primul rând, următorul meci. După ce obțin, la iarnă, calificarea de antrenor cu Licență PRO va fi altceva”, a spus, la Sport Total FM, antrenorul Florin Stângă.

Surpriza Musi

Florin Stângă a surprins, în partida cu Dinamo, cu păstrarea unor oameni de bază pe banca de rezerve, Bart Meijers și Alexandru Musi.

„Cu ultimul am discutat înaintea meciului. Alex venea după câteva meciuri mai slabe și avea nevoie de un restart. A intrat bine în meci dar i-am explicat că trebuie să joace, mereu, la cel mai înalt nivel pentru a rămâne titular”, a punctat antrenorul „lupilor galbeni”.

Florin Stângă a venit la Petrolul la solicitarea fostului antrenor principal al „lupilor”, Florin Pîrvu care a împlinit, ieri, 49 de ani.

„Normal că l-am sunat pe Florin Pîrvu de ziua lui. I-am mulțumit că mi-a oferit șansa de lucra alături de el în Superligă. Va fi un meci special sâmbătă cu FC Voluntari, chiar în compania fostului meu coleg. Pîrvu este un petrolist convins, adevărat, și sunt sigur că suporterii noștri îl vor primi în cel mai călduros mod”, a încheiat Stângă la Sport Total FM.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia și Mircea Lucescu, despre penalty-ul controversat din partida Dinamo - Petrolul: „Toată lumea este de acord că nu a fost penalty”

Citește și alte știri din Superligă:

FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui
FCSB
FCSB l-a uitat pe Helmut Duckadam de ziua lui
Costin Amzăr i-a enervat pe șefii lui Dinamo: „A depășit limitele”
DINAMO
Costin Amzăr i-a enervat pe șefii lui Dinamo: „A depășit limitele”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
1280
1280  •  03 Aprilie 2024, 13:01

Te mănâncă rău undeva dacă dorești să-l pui antrenor pe Șumudică . De ce să aduci un antrenor la Petrolul care tot timpul spune ca viața lui este Rapid ?! E totuși , Petrolul , o echipa cu tradiție și mândrie .

Catalynn.17
Catalynn.17  •  03 Aprilie 2024, 11:36

Egalul cu clona țepară este departe de a putea fi considerat “un rezultat bun”. Considerând ca Hanca inca se credea legitimat la DDB și ca au reușit sa egaleze cu forcepsul practic, la ultima fază, tot e mai bun un punct decât nimic, însă “rezultat bun” în niciun caz! O echipă serioasă le dădea ăstora in cap nu doar cu terenul dar și cu Arcul de Triumf și Mănăstirea Cașin cu tot, Golubović trebuia ciuruit ca Tatarusanu! Rezultat bun a obținut ieri Corvinul, aia da! Sincere felicitări și succes … în UEFA! :-)))

Doru.S
Doru.S  •  03 Aprilie 2024, 11:15

Vine Ninel la CFR? Interesant

Vezi toate comentariile (3)
Comentează