FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Florin Talpan, show la Curtea de Apel București! Ce a făcut juristul la procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua

Florin Talpan, jurist CSA Steaua
Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 18:34 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 20:15

Noul termen al procesului dintre FCSB și CSA Steaua, care a avut loc astăzi, l-a avut în prim-plan pe Florin Talpan, juristul clubului care evoluează în Liga 3.

Talpan ar fi solicitat recuzarea magistraților care judecă acest caz, acuzând o presupusă lipsă de imparțialitate a judecătoarei.

Talpan, în conflict cu Gheorghe Mustață

La proces a participat și Gheorghe Mustață, șeful galeriei lui FCSB, lucru care l-a nemulțumit teribil pe Talpan. Juristul „militarilor” a cerut ca Mustață să părăsească sala de judecată, venind cu mai multe justificări în acest sens - de la faptul că Mustață ar fi făcut poze, la lipsa distanțării sociale din încăpere - însă dorința sa nu a fost îndeplinită. În schimb, de la proces a fost înlăturată o persoană care se afla alături de Talpan, din moment ce nu avea nicio legătură cu procesul.

Noul termen al procesului pentru palmares a fost stabilit pentru 15 februarie 2021. Acesta a fost amânat după ce Asociația „Salvați Steaua”, organizație creată de fanii FCSB, a introdus o cerere de intervenție accesorie (n.r- o formă de participare a terților în proces, de partea uneia dintre părți).

Istoricul disputei FCSB – CSA Steaua pentru palmares

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul CSA Steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Ce are FCSB: 

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO. Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește mai multe știri despre conflictul Steaua - FCSB:

Cosmin Olăroiu intervine în conflictul dintre FCSB și Steaua: „Am mai spus-o de 100 de ori”

Ce vrea Bogdan Argeș Vintilă din lupta cu CSA Steaua: „Acesta este obiectivul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (73)
jasperhit
jasperhit  •  16 Noiembrie 2020, 19:29

cand se judeca pe bune talpan isi dovedeste incompetenta. pentru ce naiba l-a adus pe ala care nu avea nicio legatura cu procesul? sa ii sopteasca? era sri-ist sau de ce?

jasperhit
jasperhit  •  16 Noiembrie 2020, 21:30
Postat de steaua1986. pe 16 Noiembrie 2020, 21:07

Bai gigistilor, aveti articol cu lemn tanase mai sus de la clona fcsb, nu va mai execerbati prostia aici.

90% din commenturile de pe gsp sunt ale userilor care tin cu Steaua din liga 1. toate astea dupa ce este cam calr ca vitanul barzesti se desfiinteaza.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  17 Noiembrie 2020, 07:40

Show!!??!!Așa-i zice la prosteala incercata de imberbul ăla????? Mai degrabă o porcărie care-mi provoacă greață!!!!aș avea nevoie de o tonă de lămâie, să-mi treacă!!!!Ce *** de avocat e ăla care vrea să dea afară din sală din ȘEDINȚĂ PUBLICĂ pe una dintre celălate părți din proces?????evident:talpan,***!!!!Hai să vedem,următorul termen e după alegerile viselor,cred că dacă se va da liber la judecarea pe bune a procesului,Becali va câștiga!Să-l vedem pe talpanel cum își va lua talpas(el)ita....iar cazarma,desființată, ca și mimamo în FALIMENT....PA ddb....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează