FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Fug cluburile de Florinel Coman din cauza vieții extrasportive?! Dezvăluirile făcute de Giovanni Becali

Florinel Coman și iubita lui, Ioana +49   FOTO
Florinel Coman și iubita lui, Ioana

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 08:36

Giovanni Becali, impresarul lui Florinel Coman, a vorbit despre ofertele pe care le are pentru extrema de 21 de ani de la FCSB și despre ce îngreunează un viitor transfer.

După ce și Gigi Becali l-a acuzat că are o viața extrasportivă neptrivită și că fumează, și Giovanni Becali lasă să se înțeleagă că și alți manageri de cluburi din străinătate știu de comportamentul lui Florinel Coman și că asta ar îngreuna un viitor transfer.

Mai sunt și bețe în roate de pe undeva. Sunt alți manageri cărora nu le convine, că nu are viață extrasportivă bună și că nu știu ce...”, a declarat Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

„Au făcut ofertă de 9 milioane de dolari și 40% sau 50% pentru Gigi, avem oferta scrisă la birou. Jucătorul avea salariul de 750.000 dolari net, contract pe 3 ani de zile”
Giovanni Becali

+45 FOTO

Cele mai recente negocieri pentru Florinel Coman s-au purtat între FCSB și Orlando City. Becali a cerut 9 milioane de euro, în trei tranșe, pentru 60% din drepturile internaționalului român, dar americanii nu au mai dat niciun răspuns.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

VIDEO. Mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, contrazis din interiorul clubului: „E la final de contract! E liber să plece”

Ei l-au ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua!” » Un fugar din România cu condamnare definitivă face dezvăluiri incendiare din exil

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (15)
petfin79
petfin79  •  04 Mai 2020, 18:31

Doar cluburile de manele il vor pe asta :))))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Mai 2020, 17:26
Postat de albalbastru72 pe 04 Mai 2020, 13:17

Wakandezul nu are valoare si e si arogant,ce sa o mai dam dupa colt.Iar un club respectabil(nu mare) nu e interesat de un jucator de pluton care,,poate juca oriune in spatele virfului''.Bine ca nu i se urca in circa.

e poate cel mai talentat jucator alaturi de Man din liga 1,si Screciu sa zicem dar e prea necopt,deci nu ai dreptate deloc si mai si jignesti! COman o sa ajunga sus,pacat de pandemia asta

elgabri
elgabri  •  04 Mai 2020, 13:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează