FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman recunoaște, după turneul final: „Da, am avut o ofertă”

Florinel Coman, MVP-ul partidei cu Anglia U21 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Florinel Coman, MVP-ul partidei cu Anglia U21 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 09:46

FCSB // Florinel Coman, 20 de ani, eroul României U21 din meciul cu Anglia U21, câștigat cu 4-2, atunci când a reușit o „dublă” formidabilă, a recunoscut că a primit o ofertă, dar spune că rămâne concentrat pe evoluțiile de la FCSB, cu care speră să devină în premieră campion.

„Da, am avut o ofertă. Ce pot să spun mai mult? Am venit în țară, mă voi prezenta la Steaua. Aștept acest campionat, voi da totul pentru echipă și vom vedea după. Cred că vom câștiga acest campionat, dar nu trebuie să ne grăbim în a spune asta.

Nu sunt în măsură să vorbesc eu despre suma de transfer care se cere pe mine. Ce pot spune este că ne-am maturizat în aceste meciuri la EURO”, a declarat Florinel Coman, la TV Digi Sport. 

„Obiectivul nostru este să intrăm în grupele Europa League. Sunt încrezător în mine, am vorbit și cu patronul echipei. Vine un nou sezon și trebuie să dau totul”
Florinel Coman, FCSB

3.500.000 €e cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com

Fiorentina surprinde cu suma pe care vrea să o plătească pentru Coman

După prestațiile de la EURO, Florinel Coman a intrat în atenția Fiorentinei. Suma oferită de italieni e însă prea mică pentru pretențiile exagerate ale lui Becali.

Atacantul de la FCSB a fost urmărit atent de Fiorentina pe durata întregului turneu, dar oferta e una care nu se ridică la așteptările lui Gigi Becali. Suma pe care italienii sunt dispuși să o ofere se situează undeva la 3,5 milioane de euro, a anunțat La Nazione.

BECALI VREA MAI MULT DE 20 DE MILIOANE

Gigi Becali vrea să spargă toate recordurile de transfer ale României cu Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera afirmă că ar fi refuzat deja o ofertă de 20 de milioane de euro. 

„M-a întrebat cineva dacă-l dau pe Florinel Coman cu 20 de milioane de euro. M-a întrebat: «Cât vrei?» I-am zis că nu are preț. Facem prețul după Euro. Nu un club a intrat pe fir, ci un impresar. Nu știu dacă se făcea transferul. Am refuzat”, declara Becali după meciul cu Anglia.

Vezi și:

Alex Pașcanu: slab la EURO, bun pentru „uriașii” României » CFR și FCSB speră să-l ia de la Leicester pe fundașul care a fost veriga slabă la Euro 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  01 Iulie 2019, 16:51

Ianis in liga 3 Spania? Exclus! E o insultă din partea celor de la Barcelona. Imprumut pe un an la o echipa din prima ligă spaniolă,da.

fara_pista
fara_pista  •  01 Iulie 2019, 08:05

Minunată alăturare: terminHATER și FAIRPLAYromania... Gargară cu pioneze v-ar trebui, amărâților! Coman e unul dintre mulții jucători români talentați care se plafonează din cauza mediului. Lista e lungă, n-are rost să înșir zeci și zeci de nume. Au reușit doar cei care au înțeles că în alte părți se plătește munca, nu talentul irosit pe fițe, proteste, dat din mâini și simulări. Coman are calități, dar, fără ambiție și pus osul la treabă, va vedea că Vestul îi zice pas și se va întoarce repede în țară sau va prefera țările arabe sau China, unde oricum va câștiga mai m.ult decât aici. Iar noi vom mai bifa încă un nume de talent irosit

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iunie 2019, 17:05
Postat de terminhater pe 30 Iunie 2019, 11:21

Ar fi fost primul *** din istoria Fiorentinei !

La Florentina Clinceni...si mai era şi ***-***... Minciuni inventate de Decebal *** si răspîndite de gsp....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează