FOTBAL  »  Superliga  »  REACTIE

Fotbalistul din Superligă s-a plâns în Spania: „România e ultimul loc în care credeam că ajung. Situația e foarte rea”

Fabrice Olinga
Fabrice Olinga

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 11:36 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 14:12

Numele extremei cameruneze Fabrice Olinga (27 de ani), de la FC Botoșani, a revenit în centrul atenției în Spania. 

Jucătorul adus de FC Botoșani în vară deținea recordul de cel mai tânăr marcator din La Liga. El a înscris pe 19 august 2012, când juca la Malaga, la doar 16 ani și 98 de zile. 

EXPLOZIV! Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor: „Titularul naționalei a greșit în ultimul an mai mult decât am făcut eu în carieră!”
ATAC DEZLĂNȚUIT
EXPLOZIV! Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor: „Titularul naționalei a greșit în ultimul an mai mult decât am făcut eu în carieră!”

În weekendul trecut, recordul lui a fost doborât de noua perlă a Barcelonei, Lamine Yamal, care a punctat la 16 ani și 87 de zile. 

Cotidianul catalan Sport l-a căutat pe Olinga pentru a vorbi despre Yamal și a profitat de moment pentru a se plânge de situația lui de la FC Botoșani. 

Fabrice Olinga se plânge în Spania de situația de la FC Botoșani

Fotbalistul din Superligă s-a plâns în Spania: „România e ultimul loc în care credeam că ajung. Situația e foarte rea”
Fabrice Olinga, la minge

 „Sunt surprins. Nu credeam că el va doborî recordul meu. Nu credeam că poate marca atât de tânăr”, a spus Olinga despre Yamal. 

Ulterior, camerunezul a vorbit despre ce se întâmplă la FC Botoșani. 

„Adevărul e că mă găsesc într-o situație foarte proastă. România era ultimul loc în care mă gândeam că voi ajunge, dar veneam după o suspendare, iar acesta era singurul club care a vrut să semnăm.

Eu doar voiam să joc. În plus, antrenorul care m-a dorit (n.r- Marius Croitoru) a plecat după cinci meciuri. Acum joc și într-o poziție în care nu mă simt bine (n.r. inter dreapta în 4-3-3). Și mai și pierdem toate meciurile. E dramatic”, a spus Olinga. 

5 partidea jucat Olinga în acest sezon. În ultimele 5 meciuri din Liga 1 nu a bifat niciun minut: în 4 nu a fost în lot și în unul a fost rezervă

Crescut de Mallorca și Malaga, Olinga a mai jucat în România între februarie și iunie 2015, la Viitorul. Mai are în CV echipa ca Apollon Limassol, Zulte Waregem, Sampdoria, Mouscron și Rio Ave. 

VIDEO Valeriu Iftime: „N-aș fi vrut să am temperamentul lui Gigi Becali”

Citește și:

Cinci români și un milionar pentru renașterea Rapidului Ungariei » Patronul sfidează regula și pompează milioane

Reacție în premieră a lui Marius Croitoru, după ce a picat revenirea la FCU Craiova

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
Ioano13
Ioano13  •  12 Octombrie 2023, 18:56

Așa este! Camerun este paradisul! O țară civilizată, cu nivel de trai ridicat și cu infracționalitatea zero. Și, mai ales, cu fotbaliști care câștigă impresionant de mult. Nu înțeleg cum acest băiat, civilizat și cultivat în înalta societate cameruneză, s-a rătăcit în jungla din România. Săracul! Știți ce e ciudat? Faptul ca majoritatea jucătorilor din România pleacă în Camerun sa joace fotbal . Nu înțeleg cum acest geniu al fotbalului s-a rătăcit pe aici, prin junglă. Hei, Federație, ajutati-l sa scape din aceasta jungla și sa se întoarcă în paradisul civilizației, Camerun!

golgol
golgol  •  12 Octombrie 2023, 17:12
Postat de Coc80 pe 12 Octombrie 2023, 16:00

Prima data trezeste-te tu! Vezi ce ai facut pentru țara asta si daca poți fi un exemplu! Hai sa nu mai pasam de la unul la altul!

Eu plătesc taxe și impozite și nu am văzut nimic nou sub soare din 90 pana azi, doar ca e din ce în ce mai rău... Nu știu la tine cum e și dacă plătești și tu taxe și impozite într o tara care nu mai produce nimic și e în deriva pe sistemul nu producem nimic dar ne descurcam din împrumuturi externe... Nici camerunezii nu stau aici.. România, trezește te!

Coc80
Coc80  •  12 Octombrie 2023, 16:00
Postat de golgol pe 12 Octombrie 2023, 14:38

Omul e sincer ???????????????? deci dacă un străin zice ca nu se simte ok în România, ca e ultima tara în care și a dorit sa ajungă e clara treaba... Ciolaculeee, ești prim ministru într o tara unde nici camerunezii nu vor sa stea ????????????, de Johannis, nu mai amintesc ca ala oricum e prin calatorii.. E ca la bănci și ifnuri, asa a zis asta, pai banca nu mi da ca sunt în bir de credit dar îmi da ifnul cu 3000 la suta un credit.. Cam asta i.. ???????? Burleanule, conduci și tu o federație cu Gino, italianul ca și camerunezii au grețuri de fotbalul de aici.. Omul a fost sincer dar nerecunoscător ca a fost totuși ajutat ???? dar sinceritatea asta trebuie sa dea de gândit multor asa ziși conducători.. România, trezește te!

Prima data trezeste-te tu! Vezi ce ai facut pentru țara asta si daca poți fi un exemplu! Hai sa nu mai pasam de la unul la altul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează