FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cu N'Doye la moschee » Ousmane a revenit în România, vrea să antreneze la un club de Liga I și i-a transmis lui Gigi Becali: „Două oi mari nu pot sta la un loc” :)

FOTO: Captură @TV Digi Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 16:40

După ce a pus ghetele în cui anul trecut, senegalezul Ousmane N'Doye (41 de ani) a revenit în România cu forțe proaspete. 

Ousmane și-a luat licența de antrenor și este posibil ca acesta să preia o grupă de juniori de la Astra Giurgiu. N'Doye a fost plecat timp de doi ani în SUA și Senegal, unde și-a luat diploma.

„Sunt foarte bine. Am fost plecat în America, dar și în Senegal, să-mi fac licența. Am luat prima diplomă de antrenor. Am acte, am tot. Sunt antrenor de juniori. Am vorbit la Astra. Mereu mi-am dorit să lucrez la cluburile pe unde am trecut ca jucător.

Am urmărit meciurile din România chiar și când stăteam în America. E timp să antrenez și în Liga 1, dar mai am mult de lucrat, de învățat”, a declarat Ousmane N'Doye, potrivit TV Pro X.

ndoye2 +3 FOTO

„Sunt prieten cu Gigi Becali

Înainte de a reveni la New York, N'Doye a fost la o moschee din București  și a promis că îl va vizita pe Gigi Becali.

„Sunt prieten cu Gigi, dar nu putem să lucrăm împreună. Două oi mari nu pot să stea la un loc! E bine să rămânem amici, ne salutăm. Mi-e dor de el! Mâine plec din țară, dar data viitoare o să trec pe la Palat să-l văd”.

Senegalezul a jucat în România la Dinamo, Astra, Vaslui, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureși și Cetate Deva (Liga a III-a).

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, peste Stoicikov, Hazard și Salah în topul FourFourTwo al celor mai buni fotbaliști ai ultimilor 25 de ani!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
france.for.you
france.for.you  •  04 Mai 2019, 10:32

Cu NDoye gigi ar fi o oaie mică, mică!! As vrea să-l vad antrenand in Liga 1! Va dati seama ce ar fi la conferința de presă de după meci!?...hehe....

herman25
herman25  •  03 Mai 2019, 18:36

Perioada de la Targu Mures a fost fenomenala, o sa antrenezi aici in liga 1 peste 3 ani.

magic4ever
magic4ever  •  03 Mai 2019, 17:01

Respect Osmanescu caine rosu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează