FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

FOTO Reghecampf a venit cu "tancul" la aniversarea soției sale » Ce bijuterie de mașină și-a cumpărat fostul antrenor al Stelei

Foto: Alin Grigore +6   FOTO
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 00:25

Laurențiu Reghecampf (43 de ani) și-a făcut apariția la ziua de naștere a soției sale, Anamaria Prodan, care a împlinit 46 de ani, la volanul unui autoturism de clasă superioară.

Tehnicianul, care e liber de contract după despărțirea de Al Wahda din Emirate, a ajuns la localul de fițe de pe Bulevardul Decebal cu un Jeep Wrangler Rubicon. ”Tancul” antrenorului valorează nu mai puțin de 60.000 de euro.

1 +7 FOTO

Reghecampf a venit îmbrăcat într-un sacou roșu aprins, care a atras toate privirile. N-a fost singura personalitate în centrul atenției. La petrecere au luat parte, printre alții, și Lucian Sânmărtean, Silviu Prigoană, Pompiliu Stoica sau Iulia Albu.

Mai are doi bolizi

Fostul antrenor al Stelei deține și cel mai puternic Rolls Royce din istorie. În septembrie 2014, pe vremea când era antrenor la Al Hilal, tehnicianul a primit cadou din partea conducerii ultimul model ediţie limitată de Rolls Royce Wraith cu toate dotările posibile! Preţul unui Wraith, complet echipat, este de 400.000 de euro, fiind disponibil doar la comandă.

În garajul antrenorului se mai regăsește un Mercedes SLR de 210.000 de euro, dar și un Mercedes S Class de 150.000 de euro. Reghe deține și un Ferrari 488 GTB, al cărui preț aproximativ este de 300.000 de euro.

reghe +7 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
rocky2
rocky2  •  18 Decembrie 2018, 18:49

Ne asteptam ca un asemena personaj sa-si ia masina ce-l reprezinta cel mai bine, adica aceea de neam prost! Cand esti mic de tot, şters, nu ai nimic inteligent de spus si nu se uita nimeni la tine, ce poti sa faci? Te spargi in ***, ca asta stii cel mai bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  18 Decembrie 2018, 16:06

Ce poti sa-i zici manelistului? O sa-ti spuna ca "strugurii sunt acri" In mintea lor asta este etalonul valorii, sa te afisezi mereu cu un motor nou, un manelist nou, sa apari la usa lui Becali sa mai incerci o data, dupa care sa mai prostesti niste arabi bogati care ulterior sa te dea afara. Asta e reteta lui Reghe manelistul.

lucghencea
lucghencea  •  18 Decembrie 2018, 15:58

Reghecampf a jucat odinioara pentru STEAUA Bucuresti insa cu parere de rau niciodata nu a antrenat STEAUA si evident nu a fost niciodata antrenorul STELEI !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează