FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FOTO Revenire de vis pentru echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova » A fost susținută de peste 1.000 de fani la meciul din Liga a 4-a

foto: facebook/fc universitatea craiova +5   FOTO
foto: facebook/fc universitatea craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 19:58

FC U Craiova a revenit în fotbal după 4 ani și astăzi a jucat primul meci oficial în Liga a 4-a, pe teren propriu, contra celor de la Dunărea Calafat, scor 4-0.

Pe stadionul Aripile din Bănie s-au strâns puțin peste 1.000 de oameni la meci, iar prezentă a fost și Peluza Sud a oltenilor, care a scandat minute în șir: "Suntem noi, Știința suntem noi!".

Ca o comparație, CSU, cealaltă echipă din Craiova, cea care evoluează în Liga 1, a jucat trei partide pe teren propriu în acest sezon de Liga 1, iar la ultimele două jocuri a strâns cu mult mai puțini fani decât marea rivală din Liga a 4-a.

meciurile lui CSU DE ACASĂ DIN ACEST SEZON:

CSU Craiova - Poli Iași, 2-0, 4.000 spectatori
CSU Craiova - Concordia, 1-1, 700 spectatori
CSU Craiova - Astra, 1-1, 400 spectatori

sCaptură de la finalul meciului lui FC U

clipboard01
Captură de la finalul meciului lui FC U

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (38)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  13 August 2017, 12:14
Postat de deuxex pe 13 August 2017, 11:58

1000 de spectatori? Unde? Ca in poza aia apar 150, maxim 200. restul erau la Perinita pentru traditionala ciorba? Ce ma mira pe mine e faptul ca nimeni nu-l intreaba pe mititelu cum a facut transferul palmaresului societatii de la firma falimentara la noua societate. El zice ca a prevazut asta in statutul noii societati, dar logica si legile spun ca nu e posibil. E ca si cum mi-as face eu echipa de fotbal si as prevede faptul ca de la 01.01.2018 palmaresul lui AC Milan imi apartine mie, iar echipa mea se va numi ACM1989 :))))))))))))))))))))

Bănuiesc că nu ști să numeri. Asta e! nu poți fi perfect. Când ai poza la profil o poză cu o poponeață... nu poți gândi cu alrceva. E firesc. Dacă te uitai, spun dacă, pe transmisia live vedeai că au fost mulți mai mulți de o mie. Dar GSP ul ca să nu o supere pe tanti Olga a ales exprimarea peste o mie de spectatori. Păi și o sută de mi se încadrează în sintagma de peste o mie... Și mulțumesc pe această cale Postacilor ce susțin CSU! dar numai pe știrile despre echipa noastră stau și postează. Asta arată fără urmă de tăgadă, nu că le stăm în gât, că suntem și vom rămâne continuatorii Științei.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  13 August 2017, 10:24
Postat de Cornigeanu Ion pe 13 August 2017, 07:05

Santeti niste oameni care au in cap numai POLITICA.Nu vad ce legatura are PSD cu echipele de footbal.Nici nu infiinteaza echipe nici nu sustine financiar,dar voi vedeti numai politica.Nu stiu daca Mititelu a fost sau este memru PSD ca desfinteaza si infiinteaza echipe,face afacerii cu terenuri,nu plateste oameni,injura pe toata lumea,cred ca este un MEMBRU IMPORTANT in PSD.

Păi nu o primămăriță politică a umblat în campanie cu tricoul Științei pe ea? nu e din PSD oare? Apoi nu ea a trădat electorii făcând exact invers decât a promis în campanie? Unde e demagogia dacă spun că PSD a distrus Știința? Dacă după ce suporterii științei au făcut-o primar! fosta PRM-istă încerca să își respecte promisiunile știința nu dispărea 6 ani. Poate în timpul ăsta dispărea mititelul din fruntea clubului. Dar ea nu era asociată cu trădarea, cu încălcarea promisiunilor. Dacă o persoană promite ceva și apoi face contrariu! eu o consider imorală. Poate dumneata în familie ai fost educat că necinstea și imoralitatea este ceva de apreciat. Și atunci e de înțeles opinia dumneata pertinentă.

1628141824156440
Constantin Cilibiu  •  12 August 2017, 20:29

NOI CU STIINTA NOASTRA VOI CU OLGUTA VOASTRA V-ATI NASCUT IN MINCIUNA ASA O SA MURITI

Vezi toate comentariile (38)
Comentează