FOTBAL  »  Superliga  »  CADOU

FOTO Surpriză de proporții pentru Steliano Filip! Cadoul superb primit de ziua sa de la... Antoine Griezmann

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 20:02

Steliano Filip a împlinit astăzi 23 de ani, sărbătorindu-și ziua acasă, alături de soția sa, Bianca Marina, și de mai mulți apropiați, printre care și nașul său, Sergiu Hanca. 

Fundașul lui Dinamo a postat pe Instagram o fotografie cu unul dintre cadourile primite, un tricou al lui Atletico Madrid, cu dedicație și semnat de starul Antoine Griezmann: "Pentru Filip, te îmbrățișez", i-a scris francezul.

Cel care a stat în spatele surprizei pentru Filip a fost Paul Anton, fostul său coleg de la Dinamo. Mijlocașul a intrat în posesia tricoului lui Griezmann prin intermediul lui Gheorghe Craioveanu, un apropiat al "plăpumarilor".


FOTO: Instagram

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  15 Mai 2017, 21:15

Respect Craioveanu!

paulg40
paulg40  •  15 Mai 2017, 22:12

La Multi Ani!Sa ai un nou sezon plin de satisfactii sanatate si sustinere!

olaru_andrei
olaru_andrei  •  15 Mai 2017, 20:48

misto!!! bv filipik....il scoti la licitatie si faci salariul pe 6 luni....negoita va da oricum salariu ca la rodipet :))))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează