FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI

FOTO Trebuia eliminat Alibec? Două intrări criminale, în doar câteva minute » Dică a reacționat imediat

Foto: Captură TV Dolce Sport +2   FOTO
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 22:00

Denis Alibec a avur două intervenții extrem de dure în finalul primei reprize din partida FCSB-FC Botoșani jucată pe Arena Națională, iar moldovenii au acuzat că atacantul trebuia eliminat.

În minutul 41, Alibec l-a faultat la marginea careului advers pe fundașul botoșănenilor, Andrei Burcă și a văzut cartonașul galben din partea lui Sebastian Colțescu. Fotbalistul oaspeților s-a resimțit și a camerele de luat vederi au surprins o rană pe glezna acestuia.

"Vine cu talpa pe piciorul adversarului, e între galben și portocaliu", a afirmat Cristi Balaj la pauză, la TV Dolce Sport.

Deși imediat după intervenție, Burcă a cerut schimbare, fundașul a continuat până la urmă să joace, însă a fost din ținta unei intrări tari a lui Alibec, un minut mai târziu. 

Atacantul stelist l-a faultat pe Burcă la centrul terenului, iar de această dată a fost "iertat" de centralul Sebastian Colțescu, deși existau circumstanțe ca Alibec să vadă cartonașul roșu.

Alibec a fost schimbat la pauză de Dică, iar în locul său a intrat Harlem Gnohere.

Merita Alibec să vadă cartonașul roșu?

Da
Nu

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (51)
sexilian
sexilian  •  28 August 2017, 11:20
Postat de th3dog pe 27 August 2017, 22:38

rosu si 2-3 etape suspendare + vizita la *** fotbalist bun alibec, dar creierul sau e cat o nuca

te inseli, nu are decat urma ,dupa tatuaje...........

florar
florar  •  28 August 2017, 11:15
Postat de magic4ever pe 28 August 2017, 09:32

Rosu cat se poate de clar..se pare ca Becali a investit ceva bani si in arbitrii ca si in anii trecuti...

Fix ca anul trecut!!!Sa ne amintim axcel joc cu Dinamo in care Alibec a fost scos din joc cu 4 faulturi grosolane la care arbitrul nici nu a dat un cartonas...In acelasi meci marele atacant Nemec a avut nenumarate intrari intirziate la fundasii stelisti...La o astfel de faza arbitrul nici nu a fluierat si toti comentatorii au spus ca a gresit arbitrul!!!Apoi ce sa-i faci,Alibec este mai slab decit Nemec si oricit a incercat nu a reusit sa calce pe minge...Atunci sigur arbitrul putea fluiera orice...Stim de ce...Probabil ca Becali a platit arbitrii ca sa o fluiere bine pe Dinamo...Cite penaltyuri aveti gratuite?...Si cu Sepsy v-a trebuit?

forza_csms
forza_csms  •  28 August 2017, 10:30

sa iasa *** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează