FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

FOTO&VIDEO Gabi Iancu renunță la burlăcie! Și-a cerut iubita de soție chiar de Valentine's Day!

Gabi Iancu +3   FOTO
Gabi Iancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 11:34

Moment special pentru Gabi Iancu, noul fotbalist al celor de la Dunărea Călărași. Atacantul de 24 de ani a decis să facă un pas important în viața personală și și-a cerut în căsătorie iubita. Ioana, partenera de viață a lui Gabi, are 25 de ani și este din Pitești.

Mijlocașul ofensiv a semnat un contract cu Dunărea Călărași și deja a început antrenamentele sub comanda lui Dan Alexa. Iancu a jucat în prima parte a sezonului a jucat la FC Voluntari și are șanse mari să joace în acest weekend chiar împotriva fostei sale echipe.

Până să dispute primul meci la Călărași, Gabi a mers de Ziua Îndrăgostiților cu iubita lui, Ioana, la un restaurant cu specific japonez din București, iar la un moment dat s-a ridicat de la masă, s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie. Aceasta a acceptat imediat. Cei prezenți în restaurantul de pe Calea Floreasca au aplaudat gestul fotbalistului și au imortalizat momentul.

 

 

"Gabi Iancu este fotbalist cu «F» mare. Am să stau lângă el secundă de secundă și o să vă demonstreze că mai are un cuvânt greu de spus în fotbal", a spus Anamaria Prodan, agentul jucătorului, în momentul transferului acesta la nou-promovata din Liga 1.

Crescut la Academia Hagi, Gabi Iancu a ajuns la FCSB în 2013 pentru 1 milion de euro. Ulterior, Iancu a mai jucat la Karabukspor, Termalica și Voluntari. În prima parte a sezonului, Iancu a bifat doar 13 minute.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  15 Februarie 2019, 12:29

sa fiti sanatosi ! casa de piatra !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează