FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

FOTO WOOOW Pe ea o poate pierde Dragoș Săvulescu! Cum arată soția fostului acționar dinamovist, dat în urmărire generală

Foto: Instagram +27   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 14:33

Condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Dragoș Săvulescu (44 de ani) nu s-a predat încă poliției și e considerat fugar, fiind dat în urmărire generală de Poliția Română.

În cazul în care va fi prins, Săvulescu va fi nevoit să stea mai mult timp departe de superba lui soție.

Fostul acționar dinamovist este căsătorit cu Angela Martini, un celebru fotomodel din Albania și fostă Miss Univers în această țară, titlu obținut în 2010. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

  • Nu rata o SUPER GALERIE FOTO cu soția lui Săvulescu!

angela martini 10 +28 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  12 Februarie 2019, 08:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  12 Februarie 2019, 01:20

Cam atata va retine opinia publica despre acest infractor fugar, ce a spus Becali despre el ca l-a prins nevasta-sa cu un barbat in pat si a divortat de el :-))))))) si ca acum a incasat 5 ani jumate de puscarie. Restul e cancan. Un firfizon ridicol acest Savulescu! La puscarie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează