FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra are zilele numărate la Dinamo?! » „Se va compromite! S-ar putea ca mâine-poimâine să plece”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 08:59 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 10:53

Gabi Balint a analizat situația de la Dinamo și crede că antrenorul Cosmin Contra nu va mai rezista mult în condițiile în care nu obține rapid rezultatele dorite de șefii spanioli.

Fostul internațional este de părere că nu Cosmin Contra este vinovat de rezultatele slabe și că mai are nevoie de timp pentru ca jucătorii să se cunoască între ei și să formeze relații de joc. 

„Contra se va compromite! S-ar putea ca mâine-poimâine să plece pentru că nu are rezultate. Dar nu e vina lui! Nu e ușor să bagi așa jucători în echipă. Nu ai timp să-i vezi sau să-i cunoști. Doar știi despre unul că a jucat în Spania sau mai știu eu pe unde. Pentru campionatul românesc, ei par jucători de mare valoare. 

Asta cu banii este strict problema conducerii. Jucătorii nu sunt 100% pregătiți, nu sunt cunoscuți. Ar fi ca și cum ai face o selecționată divizionară! Ce relație să aibă jucătorii între ei?", a spus Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Rufo Collado: „Trebuie să facem un pas în față, nu merităm asta!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Debutul lui Aleix Garcia la Dinamo, analizat » Cum se compară cu fostul „câine” Dan Nistor și colegul Alexandru Răuță

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă: „Contra are o problemă! Asta lipsește!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
dinamofurata
dinamofurata  •  20 Octombrie 2020, 11:40

Daca arbitrii sunt de partea ta nu ai nevoie de antrenor, pui doar un secund si dai ordine la telefon. Daca arbitrii te fura poti sa pui antrenor si pe Murinho, tot pierzi.

new.orleans.saints
new.orleans.saints  •  20 Octombrie 2020, 12:37
Postat de dinamofurata pe 20 Octombrie 2020, 11:40

Daca arbitrii sunt de partea ta nu ai nevoie de antrenor, pui doar un secund si dai ordine la telefon. Daca arbitrii te fura poti sa pui antrenor si pe Murinho, tot pierzi.

Vad ca sunt sute in presa sportiva care vor ca la dinamo sa nu se faca treaba! Sunt gigistii *** fc5bisto-stelisti care au pus umarul la distrugerea fotbalului românesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2122928397743138
Rudy Stanciu  •  20 Octombrie 2020, 14:43

Eu cred ca e cazul sa-i mai dea maxim 2 sanse lui Contra,meciurile cu Sepsi si Astra,daca nici cu astea nu face puncte(min. 4..)atunci e iremediabil pierduta cauza,de a mai spera la loc de play off,altfel spanioli trebuie sa se orienteze rapid si sa aduca antrenor pe masura lotului de jucatori!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează