FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

GALERIE FOTO UPDATE Pedepse drastice pentru fanii care au intrat pe stadion la FCSB - Dinamo! Cine e "muntele" de care trăgeau 4 stewarzi

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 23:33

Elias Bucurică și suporterii care au intrat cu el pe teren au primit amenzi de la Jandarmerie și au fost interziși un an de pe stadioane.

update luni 09:00

Știrea inițială:

FCSB s-a impus cu 2-1 în fața lui Dinamo, după 10 meciuri fără victorie în toate competițiile, iar derby-ul cu numărul 169 a oferit o serie de fotografii inedite, surprinse de fotoreporterii GSP, Alex Nicodim și Raed Krishan.

De data asta, PCH a surprins negativ. Mai întâi, prin scandări xenofobe la adresa lui Istvan Kovacs, apoi prin obiecte și scaune rupte aruncate pe gazon. 

După ce în prima repriză doi suporteri au intrat pe gazon și au întrerupt meciul timp de un minut, în repriza secundă gestul a fost repetat tocmai de liderul peluzei dinamoviste, Elias Bucurică! La o înălțime de aproape doi metri, "muntele" a fost cu greu îndepărtat de pe teren de 4 stewarzi. 

Mai multe imagini, inclusiv bucuria de nedescris a ex-dinamovistului Gnohere, în galeria foto inedită de la Derby!

VEZI AICI fotografiile speciale!

Citește și:

FOTO și VIDEO » FCSB, victorie după 10 meciuri în fața lui Dinamo » Partidă dramatică pe Arena Națională: 3 goluri, 2 eliminări, o bară

EXCLUSIV Șumudică, reacție ironică după ce jucătorii Astrei au adus victoria FCSB-ului

FOTO A tras cu FCSB sau cu Dinamo? » Specialiștii au dat verdictul: eroare uriașă a lui Kovacs

FOTO Scandal între MM, Nedelcearu și PCH » Gesturile ironice ale oficialului

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (103)
utraian
utraian  •  03 Aprilie 2017, 06:06

"Muntele" , nu? Poate muntele de prostie... Ce fel de castravete intra pe gazon , ca sa intrerupa un meci? Sa-si dea importanta, sau ce? Super "lider" , doar Dinamo tata

tonyys
tonyys  •  03 Aprilie 2017, 07:52

Dinamo termina pe obisnuitul loc 6, Steaua continua lupta la titlu cu Viitorul, blatistii insolventi intr-o tara normala erau retrogradati in ligile inferioare.

tonyys
tonyys  •  03 Aprilie 2017, 06:58

Animalele din galeria lui dinamo ar trebui interzise de pe stadioane.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează