FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CLINCENI 1-1

Ionuț Chirilă, încrezător după ce echipa sa a evitat înfrângerea la ultima fază: „Important este că jucăm, că facem o propagandă bună fotbalului”

Ionuț Chirilă, la al doilea punct pe banca Academicii Clinceni
Ionuț Chirilă, la al doilea punct pe banca Academicii Clinceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 17:17 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 17:47

Gaz Metan a remizat cu Academica Clinceni, 1-1, în etapa a 14-a din Liga 1. La finalul partidei, Ionuț Chirilă, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre rezultatul echipei sale.

Chirilă este încrezător în continuare în redresarea echipei, acesta afirmând că Academica este încă în procesul de reconstrucție, dar că echipa dă semne pozitive.

„Lucrurile sunt foarte clare pentru mine, noi ne construim echipa. Important este că jucăm, că facem o propagandă bună fotbalului. Nu suntem o echipă care joacă distructiv, nu aruncăm mingi. Încercăm să construim atacuri poziționale în condiții de adversitate și spații mici. 

Când o să ajungem la o circulație a balonului în terenul advers superioară, atunci o să fim puternici. Și când vom antrena polivalența jucătorilor, ca ei să poată schimba din 4-4-2 în 4-2-3-1 sau în 4-3-3, în funcție de problemele pe care ni le pun adversarii în teren. 

Pentru că nu poți să joci la fel împotriva Gazului cum joci împotriva Stelei (n.r. - FCSB), nu poți să joci împotriva Craiovei cum joci împotriva Botoșaniului. Dar am spus, acest lucru se face în 6 luni, nu mai repede, pentru că este un volum de muncă la ce vreau eu să fac aici”, a declarat Ionuț Chirilă la flash-interviul de după meci.

Gaz Metan și Academica Clinceni, egal dramatic în Liga 1

Ilfovenii au avut primele șanse de a marcat prin Omoh, care a șutat de două ori pe lângă poartă, în minutele 28 și 41. În finalul primei reprize, minutul 42, Deaconu a amenințat poarta Academicii, dar a șutat slab, pe mijloc.

Gazdele au spart gheața în minutul 71. Abia intrat pe teren, Irobiso a marcat cu mult noroc. Acesta a intrat în careu, a șutat slab, dar mingea respinsă de Ureche l-a lovit și a ricoșat în plasă. Imediat, Academica a ratat șansa egalării prin Cascini, care a reluat puțin pe lângă poartă din careu. 

Gaz Metan putea să-și mărească avantajul în minutul 90, dar Irobiso a tratat superficial un contraatac în superioritate numerică. În minutul 90+2. Cascini și-a luat revanșa după ratare. Acesta a marcat cu capul, din careu, și a adus un punct echipei sale. 

După acest egal, Gaz Metan e pe 12, cu 12 puncte. De partea cealaltă, Academica Clinceni rămâne ultima în Liga 1, cu 4 puncte.

Citește alte știri din Liga 1:

Rednic, cu câteva minute înainte de Sepsi - Dinamo: „Ne-au dat o palmă!”

Săpunaru a izbucnit la conferință: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!” + cum a glumit la final

Citește și:

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează