FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Slavko Perovic, atacantul sârb al lui Dinamo, ar avea probleme cardiace!

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 14:15

Slavko Perovic, atacantul de 30 de ani al lui Dinamo, ar avea probleme grave de sănătate, spun sursele Gazetei Sporturilor. 

Vârful venit în această vară a făcut un set de analize suplimentare celor făcute inițial la INMS și a reieșit că acesta ar avea probleme cardiace!

Doctorul Liviu Bătineanu, cel care azi și-a dat demisia de la Dinamo, a refuzat orice discuție pe acest subiect. 

El e un băiat extraordinar, sufletist, a fost învoit 10 zile să meargă acasă să-și rezolve problemele, să mai efectueze câteva controale”, au declarat oficiali ai clubului, potrivit GSP.ro. 

Perovic a apucat să joace 30 de minute oficiale pentru „câini” în prima etapă, la 0-5 cu Viitorul. 

Rednic a pornit discuția

Polemica în jurul lui Perovic s-a născut în urma discuțiilor tăioase pe axa Rednic-Prunea.  Acesta a jucat în înfrângerea cu Viitorul, 0-5, dar a dispărut subit pentru meciul de acasă cu Craiova. Luni, Rednic a oferit o declarație surprinzătoare: „Întrebați-l pe Prunea unde a dispărut atacantul sârb”.

Răspunsul lui Prunea pentru Rednic a venit tot azi-noapte: „Perovic are niște probleme de sănătate, Bătineanu ar trebui să știe mai bine”.  

Căpitanul Dan Nistor îl caracteriza pe Perovic: „E un tip foarte dur, atât la antrenamente, cât și în viața de zi cu zi, e un tip mai singuratic, dar trebuie să-l aducem mai aproape de noi, îmi place ca jucător, sper să aibă realizări foarte bune și să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor”.

Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad. A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.

Vezi și: VIDEO UPDATE Conflictul dintre Prunea și Rednic face victime! Liviu Bătineanu și-a depus demisia » Doctorul se apără: „S-a considerat că eu eram  răul echipei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  23 Iulie 2019, 16:20
Postat de rivaldinho pe 23 Iulie 2019, 15:21

Acum l-ati descoperit abia? Voi astia de la Dinamo faceti ca si cu Ekeng!

Voi nici acum nu ați aflat de tucudean... așa ca nu mai zdrăngăniti Talanga

rivaldinho
rivaldinho  •  23 Iulie 2019, 15:21

Acum l-ati descoperit abia? Voi astia de la Dinamo faceti ca si cu Ekeng!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează